Priser på hårtransplantation & PRP-behandlingar

Se prislisa nedan över hårtransplantation & PRP-behandlingar.

Kemo 22
Kemo 22
2021-09-11
Jag gjorde en hårtransplantation för två år sedan på Hair TP Clinc och det var det bästa valet jag har tagit. Idag är jag sjukt nöjd och tacksam för deras fantastiska jobb och vilket grymt resultat jag fick!!!!! Stort tack till er.....
T F
T F
2021-09-11
Helt fantastiskt varmt och personligt bemötande, personalen är super proffsiga ser dig och dina behov och tar hand om dig som du vore kungen själv, Rekommenderar starkt!
Mohammed Ali
Mohammed Ali
2021-08-04
Helt fantastiskt personal som bemöter en med respekt. Jag har gjort flera prp behandlingar. Varje gång känner jag mig trygg i personalens händer. De är så professionella i sitt arbete. Varje gång jag var nervös eller stressad var personalen lugn och lugnade ner mig. Jag rekommenderar verkligen hair tp clinic! Jag har fått sjuka resultat efter behandlingarna. De erbjuder gratis konsultation, hur grymt är inte det!!
Jessica
Jessica
2021-07-07
Ett frekvent användande av extensions hade gjort mig mer eller mindre hårlös på båda sidorna av mitt huvud. Efter 4 behandlingar har jag hår igen. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera, men det gjorde det och jag har aldrig varit lyckligare. Det känns fantastiskt att någon tog mitt hårtrauma på allvar. Detta är det bästa jag har gjort och kan starkt rekommendera alla som tappat hår att komma hotnivå få hjälp.
Nisreen Elemam
Nisreen Elemam
2021-06-28
Jag hade konsultation med dem där vi diskuterade realistiska mål, vad jag kan förvänta mig i bästa och värsta fall. Påbörjade behandlingen och såg resultat redan efter första behandlingen, vilket gjorde mig chockad men väldigt glad då jag förväntade mig synligt resultat efter ett par behandlingar/månader. Det gjorde mig hoppfull, behandlingarna har hjälpt mitt självförtroende jättemycket. Personalen är jätte professionella, hon som utför behandlingarna på mig får mig att känna mig trygg och säker i hennes händer, bästa investeringen jag gjort när det kommer till mitt hår.
Elisabeth Rettkowski
Elisabeth Rettkowski
2021-06-28
Jag har endast gott att säga om denna klinik. Personalen är kunniga, varma och välkomnade. Jag brukar komma flera gånger per år på PRP-begandlingar hos Exona och skulle aldrig vilja byta till en annan hudterapeut. Hela etablissemanget ger ett professionellt intryck med ett smakfullt inrett och avslappnande ambiente.
Al Bundy
Al Bundy
2021-06-02
Extremt nöjd, grymt resultat redan efter första behandlingen, sen va personalen extremt trevliga och proffsiga.
abbe holmlund
abbe holmlund
2021-05-23
Hair TP Clinic har mycket kunskap och är super trevliga! Jag är jättenöjd!
arben Latifi
arben Latifi
2021-05-16
Mycket nöjd med min behandling och med resultatet. Mycket trevlig bemötande av personal som var professionella och hade god kunskaper i frågan. Kommer definitivt gå tillbaka.
Priser hårtransplantation (antal grafts avgörs vid konsultation)
1500 grafts
36.000 kr/behandling
2000 grafts
40.000 kr/behandling
2500 grafts
44.000 kr/behandling
3000 grafts
48.000 kr/behandling
3500 grafts
52.000 kr/behandling
4000 grafts
57.000 kr/behandling
Priser PRP-behandlingar
Hår Standard
4300 kr/behandling
Hår XL
4800 kr/behandling
Hår Mini
2500 kr/behandling
Efter hårtransplantation
2500 kr/behandling
Skägg
4300 kr/behandling
Ansikte
4300 kr/behandling
Hals
4300 kr/behandling
Dekolletage
4300 kr/behandling
Händer
4300 kr/behandling
Microneedling/Dermapen och PRP för huden
5800 kr/behandling
Lägg till ett område
1500 kr/område

Vanliga frågor

En så kallad graft är en samling eller en grupp hårstrån som växer tillsammans och som vanligtvis innehåller 1–4 hårstrån. En graft är alltså en hårsäcksgrupp.
Lite mer fördjupat kan man säga att en graft är en hårbärande vävnad som transplanteras i hårbotten. Man transplanterar oftast från baksidan av huvudet på grund av de långa hårsäckarna från just den regionen.

Under en kostnadsfri konsultation (som vi alltid gör) går vi igenom just dina specifika förutsättningar och mäter hur många grafts som går att ta från ditt givarområde.

I de flesta fall räcker det med en behandling när det kommer till hårtransplantation.

I vissa fall, när vi ser att det kan behövas en uppföljande behandling informerar vi om detta vid konsultation.

Om våra priser

Våra priser

Samtliga priser som vi visar ovan är cirkapriser och en indikation. Hur många grafts som krävs och för ett mer exakt pris avgörs vid och efter en konsultation (kostnadsfri).