Före behandlingen –
konsultation

Att ta steget och boka en konsultation är ett enormt kliv för somliga. Det är första steget mot en ny verklighet. Därför förstår vi att det första mötet med oss är avgörande och garanterar därför alla våra kunder ett respektfullt och empatiskt första möte.

Din vision börjar här

Många gånger har man en drömbild. Vi vill först och främst att du berättar om den.

På Hair TP Clinic tar vi visionen för ditt hår till nästa nivå med vår avancerade teknik för hårtransplantation. Vi går bortom enkla lösningar och strävar efter att nå en naturlig form och jämn fördelning av hårväxten på håret vare sig det är över skägget, ögonbrynen, ärr eller huvudet, för att skapa det perfekta resultatet för varje person.

När vi har en tydlig bild över visionen kring ditt drömhår, drömskägg eller idealiska ögonbryn tittar vi närmare på din grund och dina drag. Vi tar fram pennan för att planera tillsammans och tittar på exempelbilder. Allt för att nå visionen. Den här delen får gärna ta tid – vår hårspecialist älskar det här kreativa momentet!

 

När den trygga stämningen är etablerad är det dags för din hälsodeklaration. Hälsodeklarationen är en blankett som du ska fylla i för att vi behöver veta hur din hälsa är, och vilka faktorer vi eventuellt behöver ta hänsyn till. Med stor kännedom om våra patienter kan vi utföra förstklassiga hårtransplantationer. Olika mediciner och hormontillskott kan påverka processen och är därför något som vi behöver känna till. Allt för våra patienters säkerhet och trygghets skull.

Undersökning

Under konsultationen gör vi en undersökning för din hårtransplantation utifrån tre infallsvinklar: strategiska lösningar, personliga förutsättningar och estetiskt helhetsintryck.

 

 

Donationsområden

Vi undersöker dina donationsområden, det vill säga de områden där hårsäckar är genetiskt kodade att växa permanent. Dessa områden finns på baksidan av huvudet, nacke och även på bröstet.

Vi undersöker antalet hårsäckar du har och tar även hänsyn till att dina hårsäckar naturligt växer tätt intill varandra i grupp. Dessa grupper av hårsäckar kallas grafts och finns i olika antal; singel, dubbel, trippel eller kvadrupel.

Vi tar även hänsyn till:

  • Om du har vårtor, ärr, eksem, psoriasis eller hudförändringar sedan tidigare.
  • Dina individuella virvlar i hårbotten, hur ditt hår rör sig och växer.
  • Att behålla en jämn och naturligt fin fördelning när vi plockar ut hårsäckar från donationsområdet.
  • Att koordinera och förflytta hårsäckar strategiskt för att framhäva fylligheten i din nya hårstil.

Den estetiska helheten

Under konsultationen pratar vi givetvis om de nya, spännande alternativen en hårtransplantation kan ge dig. En hårtransplantation kommer öppna helt nya dörrar och vi hjälper dig gärna med olika förslag när det kommer till exempelvis styling och frisyr.

Vi ritar ut hårlinjer tillsammans med en anpassad penna. Pennan går att tvätta bort direkt, därför kan vi testa olika ritningar. Vi använder anpassade speglar så att du på ett bekvämt sätt kan se dig själv från olika vinklar och få en överblick. Vi vill helt enkelt att du ska få en så tydlig och sanningsenlig bild som möjligt av det tänkta resultatet.

Boka din hårtransplantation

En del har kommit väldigt långt i tanken och känner sig säkra direkt efter konsultationen. Andra befinner sig i ett tidigare skede och behöver fundera några vändor till. Vi har träffat alla sorters människor och har full förståelse för din unika inställning.

Om du efter konsultationen känner dig trygg och säker är du givetvis välkommen att boka en tid för behandling direkt. Annars går du hem, funderar och kontaktar oss när det känns rätt. Vi finns på Vasagatan 2 i centrala Göteborg när du är redo.

Claes Lindblom
Har varit hos Exona och Fazli på Hair TP Clinic flera gånger och gjort bl.a PRP med väldigt bra resultat. Det är en fantastisk klinik med underbara människor som brinner för sitt arbete och sina kunder. Tveka inte på att besöka denna klinik.
Oskar Bengtsson
Varit otroligt väl bemött från start. Är supersnälla och proffesionella! Kommer fortsätta komma tillbaka! Är supernöjd med resultatet dessutom!
Albanian Shqiptar
Väldigt duktiga och trevliga 😊 Rekommenderar starkt.
Ronja Hedström
Jag är Hair TP Clinic evigt tacksam. Mitt hår är tjockare och starkare än någonsin efter bara 3 prp. Mitt hår är något jag verkligen älskar med mig själv då Jag har extremt långt hår. På grund av medicinskas skäll tappade jag väldigt mycket hår och mycket av mitt självförtroende. Det har jag nu fått tillbaka. Jag rekommenderar TP hair clinic till alla. Jag önskar att jag besökt dom tidigare. Utöver fantastiskt resultat är personalen den absolut bästa, och deras klinik den vackraste i Göteborg.
D B
Yrkesskicklighet samt kundbemötande i toppklass! Efter att ha spenderat massvis med tid att utvärdera olika alternativ hos kliniker i Sverige samt i utlandet, landade valet att göra min andra HT hos HairTP Clinic, för deras erfarenhet inom branschen samt prisbild. Vid sidan om det varma bemötandet, visar teamet med Fazli och Egzona i spetsen stor engagemang kring en redan från start. Efter knappt några månader så är jag supernöjd med mitt preliminära resultat. Kan inte rekommendera denna klinik nog! 🌟
Abdulrahman Elyassir
Utmärkt resultat samt underbar personal. Rekommenderar starkt!
carolina Hultgren
Jag är vänligt nöjt med den klinik