hårklinik i Göteborg

Patientsäkerhet

Ditt välbefinnande är vår främsta prioritet, och vi är stolta över att välkomna dig till en plats där din trygghet och säkerhet är i fokus. Vi förstår att beslutet att genomgå en behandling är en personlig och ibland nervös upplevelse. Vi vill att du ska veta att du inte är ensam på den här resan – vi finns här för att stödja dig på varje steg och vi vill skapa en förtroendeingivande miljö där du kan känna dig lugn och trygg.

Vår engagerade personal är utbildad och erfaren inom området och strävar efter att erbjuda dig den bästa möjliga vården. Vi är stolta över att vara medlemmar i Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO), vilket är en indikation på vår höga standard och kvalitet. Detta betyder att du kan lita på att du får den professionella och ansvarsfulla behandling du förtjänar.

För att ytterligare understryka vårt engagemang för din trygghet har vi säkrat oss med en patentförsäkring från Folksam. Detta innebär att vi har tagit extra steg för att skydda både dig och våra tjänster. Vi är dedikerade till att skapa en säker och trygg miljö där du kan känna dig bekväm och omhändertagen.

Hos Hair TP Clinic är du inte bara en patient – du är en viktig del av vår gemenskap. Vi förstår att varje individ har unika behov och önskemål, och vi är här för att lyssna på dig och anpassa våra tjänster efter dina önskemål. Vi strävar efter att inte bara förbättra ditt utseende, utan också stärka ditt självförtroende och välbefinnande.

Vi är tacksamma för att du har valt oss som din klinik på din resa. Vi ser fram emot att skapa fantastiska resultat tillsammans och vara en del av din resa mot ökat självförtroende och glädje.

Hjärtligt välkommen till Hair TP Clinic!

Med vänlig hälsning,
Fazli Krasniqi
Klinikchef Hair TP Clinic