Fylligare ögonbryn med en ögonbrynstransplantation

Alla pratar om att fylla ut linjer och reducera rynkor men är det något som verkligen bibehåller ett ungdomligt utseende så är det fylliga ögonbryn. Tjockare och fylligare ögonbryn gör inte bara du ser yngre ut, det skapar också en slags intensitet i ansiktet. Ögonbrynstransplantation är en behandling som ökat i popularitet bland både kvinnor och män. Är du osäker på om du har förutsättningarna för att transplantera hår till dina ögonbryn, börja med en kostnadsfri konsultation

 

Varför en ögonbrynstransplantation?

De flesta av våra kunder väljer att göra en ögonbrynstransplantation för att få fylligare ögonbryn eller för att justera formen på ögonbrynen på grund av en känsla av symmetri. Dessutom blir det ett bestående resultat som är äkta.

 

Hur utförs en ögonbrynstransplantation?

En ögonbrynstransplantation gör vi med den säkra och populära FUE-metoden som är en teknik där vi flyttar ett hårstrå i taget, från nacken till det önskade området. Våra specialister ”plockar” hår från din nacke och placerar (transplanterar) dessa i dina ögonbryn med precision och i rätt riktning så resultatet känns naturligt. Då det handlar om väldigt små områden i ögonbrynet går ingreppet relativt fort och hårtransplantationen till dina ögonbryn kan vara klar redan på cirka en timme.

 

Vad kostar en ögonbrynstransplantation?

Kostnaden för transplantation ögonbryn beror mycket på hur stor yta som ska transplanteras och hur många så kallade grafts som behövs för att täcka den önskade ytan/området. Priset skiljer sig beroende på hur många grafts du vill göra och ditt utgångsläge. Men för att få ett mer exakt pris så rekommenderar vi dig att komma in på en kostnadsfri konsultation så vi kan undersöka ditt hår och utgångsläge. Du kan även skicka in dina bilder till oss där en expert kikar på just ditt fall och återkommer med ett kostnadsförslag.

 

Ögonbrynstransplantation hos Hair TP Clinic i Göteborg

  • Vi har lång erfarenhet av ögonbryn och vi är specialister på hår.
  • Vi använder den moderna och säkra FUE-metoden när vi transplanterar hår.
  • Ögonbrynstransplantationen utförs på vår hårklinik som ligger på Vasaplatsen 2 i Göteborg
  • Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför din transplantation där vi tittar på just dina förutsättningar och vad vi kan förvänta oss för resultat från din behandling.

 

Kemo 22
Kemo 22
2021-09-11
Jag gjorde en hårtransplantation för två år sedan på Hair TP Clinc och det var det bästa valet jag har tagit. Idag är jag sjukt nöjd och tacksam för deras fantastiska jobb och vilket grymt resultat jag fick!!!!! Stort tack till er.....
T F
T F
2021-09-11
Helt fantastiskt varmt och personligt bemötande, personalen är super proffsiga ser dig och dina behov och tar hand om dig som du vore kungen själv, Rekommenderar starkt!
Niki Molitorisz
Niki Molitorisz
2021-08-12
Mohammed Ali
Mohammed Ali
2021-08-04
Helt fantastiskt personal som bemöter en med respekt. Jag har gjort flera prp behandlingar. Varje gång känner jag mig trygg i personalens händer. De är så professionella i sitt arbete. Varje gång jag var nervös eller stressad var personalen lugn och lugnade ner mig. Jag rekommenderar verkligen hair tp clinic! Jag har fått sjuka resultat efter behandlingarna. De erbjuder gratis konsultation, hur grymt är inte det!!
Jessica
Jessica
2021-07-07
Ett frekvent användande av extensions hade gjort mig mer eller mindre hårlös på båda sidorna av mitt huvud. Efter 4 behandlingar har jag hår igen. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera, men det gjorde det och jag har aldrig varit lyckligare. Det känns fantastiskt att någon tog mitt hårtrauma på allvar. Detta är det bästa jag har gjort och kan starkt rekommendera alla som tappat hår att komma hotnivå få hjälp.
Nisreen Elemam
Nisreen Elemam
2021-06-28
Jag hade konsultation med dem där vi diskuterade realistiska mål, vad jag kan förvänta mig i bästa och värsta fall. Påbörjade behandlingen och såg resultat redan efter första behandlingen, vilket gjorde mig chockad men väldigt glad då jag förväntade mig synligt resultat efter ett par behandlingar/månader. Det gjorde mig hoppfull, behandlingarna har hjälpt mitt självförtroende jättemycket. Personalen är jätte professionella, hon som utför behandlingarna på mig får mig att känna mig trygg och säker i hennes händer, bästa investeringen jag gjort när det kommer till mitt hår.
Elisabeth Rettkowski
Elisabeth Rettkowski
2021-06-28
Jag har endast gott att säga om denna klinik. Personalen är kunniga, varma och välkomnade. Jag brukar komma flera gånger per år på PRP-begandlingar hos Exona och skulle aldrig vilja byta till en annan hudterapeut. Hela etablissemanget ger ett professionellt intryck med ett smakfullt inrett och avslappnande ambiente.
Al Bundy
Al Bundy
2021-06-02
Extremt nöjd, grymt resultat redan efter första behandlingen, sen va personalen extremt trevliga och proffsiga.
abbe holmlund
abbe holmlund
2021-05-23
Hair TP Clinic har mycket kunskap och är super trevliga! Jag är jättenöjd!
arben Latifi
arben Latifi
2021-05-16
Mycket nöjd med min behandling och med resultatet. Mycket trevlig bemötande av personal som var professionella och hade god kunskaper i frågan. Kommer definitivt gå tillbaka.

Vanliga frågor om ögonbrynstransplantation

resultatet kommer successivt men det slutgiltiga resultatet syns efter cirka 10-12 månader.

Det känns nästan inget alls.  95% av smärtan tas bort då vi bedövar med en luftpistol inför din transplantation från nacke till ögonbryn.

Ja, det räcker med en behandling.

Undvik omega-3

Ta inte tabletter med omega-3 och ät inte mat som är rik på omega-3 fetter, ex. fisk och avokado dagarna före (3 dygn) innan din behandling. Omega-3 är blodförtunnande vilket gör att du lättare kan få blåmärken i samband med din behandling.

Drick mycket vatten

Drick gärna mycket vatten innan du kommer till oss. Är du uttorkad så blir det svårare att ta blodprov.

Undvik Ipren

Ibuprofen är blodförtunnande läkemedel. Undvik därför det 48 timmar innan din behandling hos oss.

Smärtstillande tabletter som innehåller paracetamol (t.ex. Alvedon) går bra 👍🏼

Ja, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation till våra behandlingar.

Undvik starkt solljus (direkt solljus) efter en ögonbrynstransplantation, gärna upp till sex månader efter din behandling ☝🏼

Alkohol och rökning bör undvikas den kommande veckan efter genomfört ingrepp då påverkar kroppens läkningsprocess.

  • Själva behandlingen/transplantationen av dina ögonbryn + 3 st. PRP-behandlingar  som vi gör för att stimulera både befintliga hårsäckar och de vi flyttat fram (transplanterat)

När du kommer till oss så börjar vi med att du fyller i en hälsodeklaration.

Du byter sedan om till kläder som vi tillhandahåller.

Vi målar/markerar ut de områden vi ska transplantera och ger dig lokalbedövning i nacken.

Vi påbörjar själva transplantationen genom att ”plocka” ut hårsäckarna från nacken och placerar dessa på önskat eller önskade ögonbryn.

Efter behandlingen får du skötselråd för den kommande tiden.

Vi bokar in en tid för uppföljande PRP-behandling (som ingår)

Du är redo att gå hem 👍🏼

Ja. Vi samarbetar  med Medical Finance. Som är specialiserade inom just vårdfinansiering.  Medical Finance erbjuder räntefri kredit på upp till 50 000kr och en avbetalningstid på upp till 24 månader.

ja, du kan fortfarande göra en transplantation av dina ögonbryn. Värt att veta här är att formen på din tatuering kommer avgöra formen/hur vi placerar härsäckarna ☝🏼

en ögobrynstransplantation kostar normalt mellan 19-23.000 kr.

Kostnaden för en ögonbrynstransplantation avgörs vid en konsultation (kostnadsfri). Då tittar en specialist på områdets yta och hur många så kallade ”grafts” som behöver  transplanteras för att täcka denna yta.

Här kan du se vårt pris för en transplantation av ögonbryn.

Om behandlingen

Behandlingstid

1-2 timmar

På kliniken

2-3 timmar

Tillbaka till vardagen

3 dagar

Kostnad

19-23 000 kr (avgörs vid konsulation)