Fylligare ögonbryn med en ögonbrynstransplantation

Är du en av dem som noppade bort dina ögonbryn i högstadiet och nu får dras med de osmickrande konsekvenserna? Då kan en ögonbrynstransplantation vara något för dig. Eller vill du bara se yngre ut? Det är mycket prat om att fylla ut linjer och reducera rynkor, men är det något som verkligen ger ett ungdomligt utseende så är det fylliga ögonbryn.

Glöm glesa ögonbryn. Breda och jämna ögonbryn gör inte bara att du ser yngre ut, det skapar också en vacker intensitet i ansiktet. Ögonbrynstransplantation är en behandling som ökat i popularitet bland både kvinnor och män. Vi har hjälpt massvis med män och kvinnor som gick loss med pincetten på 90-talet med deras tunna ögonbryn.

Om du är osäker på om du har rätt förutsättningar för att transplantera hår till dina ögonbryn föreslår vi att du börjar med en kostnadsfri konsultation

 

Varför en ögonbrynstransplantation?

De flesta av våra kunder väljer att göra en ögonbrynstransplantation för att få fylligare ögonbryn. Men det kan också handla om att vilja justera formen på ögonbrynen för att förstärka känslan av symmetri. Dessutom blir det ett bestående resultat som känns äkta, till skillnad från exempelvis tatuerade bryn som ibland kan upplevas väldigt.. ja, tatuerade.

 

Hur utförs en ögonbrynstransplantation?

En ögonbrynstransplantation gör vi med den säkra och populära FUE-metoden. Det är en teknik där vi flyttar ett hårstrå i taget, från nacken till det önskade området. Våra specialister plockar hår från din nacke och transplanterar dessa i dina ögonbryn, med precision och i rätt riktning så resultatet känns naturligt. Då det handlar om väldigt små områden i ögonbrynet går ingreppet relativt fort och hårtransplantationen till dina ögonbryn kan vara klar på bara en timme.

 

Vad kostar en ögonbrynstransplantation?

Kostnaden för transplantation ögonbryn beror mycket på hur stor yta som ska transplanteras och hur många så kallade grafts (grupp hårsäckar) som behövs för att täcka det önskade området.

Priset skiljer sig beroende på hur många grafts du vill göra och ditt utgångsläge. (Alltså hur frenetiskt du faktiskt noppade dina bryn i högstadiet.) Men för att få ett mer exakt pris så rekommenderar vi dig att komma in på en kostnadsfri konsultation så vi kan undersöka dina ögonbryn och ditt utgångsläge.

 

Ögonbrynstransplantation hos Hair TP Clinic i Göteborg

 • Vi har lång erfarenhet av ögonbryn och estetik, och vi är specialister på hår rent generellt.
 • Vi använder den moderna och säkra FUE-metoden när vi transplanterar hår.
 • Ögonbrynstransplantationen utförs på vår klinik som ligger mitt i Göteborg på Vasaplatsen 2.
 • Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför din transplantation där vi tittar på just dina förutsättningar och vad vi kan förvänta oss för resultat från din behandling.

 

Kemo 22
Kemo 22
2021-09-11
Jag gjorde en hårtransplantation för två år sedan på Hair TP Clinc och det var det bästa valet jag har tagit. Idag är jag sjukt nöjd och tacksam för deras fantastiska jobb och vilket grymt resultat jag fick!!!!! Stort tack till er.....
T F
T F
2021-09-11
Helt fantastiskt varmt och personligt bemötande, personalen är super proffsiga ser dig och dina behov och tar hand om dig som du vore kungen själv, Rekommenderar starkt!
Mohammed Ali
Mohammed Ali
2021-08-04
Helt fantastiskt personal som bemöter en med respekt. Jag har gjort flera prp behandlingar. Varje gång känner jag mig trygg i personalens händer. De är så professionella i sitt arbete. Varje gång jag var nervös eller stressad var personalen lugn och lugnade ner mig. Jag rekommenderar verkligen hair tp clinic! Jag har fått sjuka resultat efter behandlingarna. De erbjuder gratis konsultation, hur grymt är inte det!!
Jessica
Jessica
2021-07-07
Ett frekvent användande av extensions hade gjort mig mer eller mindre hårlös på båda sidorna av mitt huvud. Efter 4 behandlingar har jag hår igen. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera, men det gjorde det och jag har aldrig varit lyckligare. Det känns fantastiskt att någon tog mitt hårtrauma på allvar. Detta är det bästa jag har gjort och kan starkt rekommendera alla som tappat hår att komma hotnivå få hjälp.
Nisreen Elemam
Nisreen Elemam
2021-06-28
Jag hade konsultation med dem där vi diskuterade realistiska mål, vad jag kan förvänta mig i bästa och värsta fall. Påbörjade behandlingen och såg resultat redan efter första behandlingen, vilket gjorde mig chockad men väldigt glad då jag förväntade mig synligt resultat efter ett par behandlingar/månader. Det gjorde mig hoppfull, behandlingarna har hjälpt mitt självförtroende jättemycket. Personalen är jätte professionella, hon som utför behandlingarna på mig får mig att känna mig trygg och säker i hennes händer, bästa investeringen jag gjort när det kommer till mitt hår.
Elisabeth Rettkowski
Elisabeth Rettkowski
2021-06-28
Jag har endast gott att säga om denna klinik. Personalen är kunniga, varma och välkomnade. Jag brukar komma flera gånger per år på PRP-begandlingar hos Exona och skulle aldrig vilja byta till en annan hudterapeut. Hela etablissemanget ger ett professionellt intryck med ett smakfullt inrett och avslappnande ambiente.
Al Bundy
Al Bundy
2021-06-02
Extremt nöjd, grymt resultat redan efter första behandlingen, sen va personalen extremt trevliga och proffsiga.
abbe holmlund
abbe holmlund
2021-05-23
Hair TP Clinic har mycket kunskap och är super trevliga! Jag är jättenöjd!
arben Latifi
arben Latifi
2021-05-16
Mycket nöjd med min behandling och med resultatet. Mycket trevlig bemötande av personal som var professionella och hade god kunskaper i frågan. Kommer definitivt gå tillbaka.

Vanliga frågor om ögonbrynstransplantation

Resultatet visar sig successivt, men det slutgiltiga resultatet syns efter cirka 10-12 månader.

Det känns nästan inte alls.  95% av smärtan tas bort då vi bedövar med en luftpistol inför din transplantation. Luftpistolen är ett vårdinstrument där lufttryck används för att lokalbedöva.

Ja, det räcker med en behandling.

Undvik omega-3

Ta inte tillskott med omega-3 och ät inte mat som är rik på omega-3 fetter, ex. fisk och avokado dagarna före (3 dygn) innan din behandling. Omega-3 är blodförtunnande vilket gör att du lättare kan få blåmärken i samband med din behandling.

Drick mycket vatten

Drick gärna mycket vatten innan du kommer till oss. Är du uttorkad blir det svårare att ta blodprov.

Undvik Ipren

Ibuprofen är ett blodförtunnande läkemedel. Undvik därför ibuprofen 48 timmar innan din behandling hos oss.
Smärtstillande tabletter som innehåller paracetamol (t.ex. Alvedon) går bra 👍🏼

Ja, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation till våra behandlingar.

Undvik direkt solljus efter en ögonbrynstransplantation, gärna upp till sex månader efter din behandling.

Alkohol och rökning bör undvikas veckan efter genomfört ingrepp då det påverkar kroppens läkningsprocess negativt.

 • Själva behandlingen/transplantationen av dina ögonbryn + 3 st. PRP-behandlingar  som vi gör för att stimulera både befintliga hårsäckar och de vi transplanterat.
 • När du kommer till oss börjar vi med att stämma av hur du mår och vad dina förväntningar är. Att du känner dig trygg och avslappnad är A och O för oss.
 • Efter det fyller du i en hälsodeklaration.
 • Du byter sedan om till sköna behandlingskläder som vi tillhandahåller.
 • Vi målar/markerar ut de områden vi ska transplantera och ger dig lokalbedövning i nacken.
 • Vi påbörjar själva transplantationen genom att ”plocka” ut hårsäckarna från nacken och placerar de på det valda området i skägget.
 • Efter behandlingen får du skötselråd för den kommande tiden, både muntligt och skriftligt.
 • Vi bokar in en tid för din första av tre uppföljande PRP-behandlingar, som ingår i priset.
 • Sedan är du är redo att gå hem, flytta in i badrummet och invänta din sprillans nya spegelbild.

Ja. Vi samarbetar  med Medical Finance. som är specialiserade inom just vårdfinansiering.  Medical Finance erbjuder räntefri kredit på upp till 50 000 kr och en avbetalningstid på upp till 24 månader.

Ja, du kan fortfarande göra en transplantation av dina ögonbryn. Värt att veta är att formen på din tatuering kommer avgöra formen/hur vi placerar härsäckarna.

En ögobrynstransplantation kostar normalt mellan 19 000 – 23 000 kr.

Totala kostnaden för en ögonbrynstransplantation avgörs vid en kostnadsfri konsultation. Då tittar en specialist på områdets yta och hur många så kallade grafts (grupp hårsäckar) som behöver transplanteras för att täcka den nya ytan.

Här kan du se vårt pris för en transplantation av ögonbryn.

Om behandlingen

Behandlingstid

1-2 timmar

På kliniken

2-3 timmar

Tillbaka till vardagen

3 dagar

Kostnad

19-23 000 kr (avgörs vid konsulation)