ögonbrynstransplantation hos Hair Tp Clinic i Göteborg

Fylligare ögonbryn med en ögonbrynstransplantation

Vackra ögonbryn gör inte bara att du ser yngre ut, det skapar även en vacker intensitet i ansiktet och mer pondus i ditt uttryck. Men ibland kan tunna eller glesa ögonbryn vara en källa till oönskad självmedvetenhet. Om du längtar efter fylliga och vackra ögonbryn som håller över tid och ger ditt ansikte en ny dimension, då kan en ögonbrynstransplantation vara den perfekta lösningen.

Ögonbrynstransplantation hos Hair TP Clinic i Göteborg

 

 • Vi har lång erfarenhet av ögonbryn och estetik, och vi är specialister på hår rent generellt.
 • Vi använder den moderna och säkra FUE-metoden när vi transplanterar hår.
 • Ögonbrynstransplantationen utförs på vår klinik som ligger mitt i Göteborg på Vasaplatsen 2.
 • Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför din transplantation där vi tittar på just dina förutsättningar och vad vi kan förvänta oss för resultat från din behandling.

Varför en ögonbrynstransplantation?

De flesta av våra kunder väljer att göra en ögonbrynstransplantation för att få fylligare ögonbryn. Men det kan också handla om att vilja justera formen på ögonbrynen för att förstärka känslan av symmetri. Dessutom blir det ett bestående resultat som känns äkta, till skillnad från exempelvis tatuerade bryn som ibland kan upplevas väldigt.. ja, tatuerade.

Hur utförs en ögonbrynstransplantation?

En ögonbrynstransplantation gör vi med den säkra och populära FUE-metoden. Det är en teknik där vi flyttar ett hårstrå i taget, från nacken till det önskade området. Våra specialister plockar hår från din nacke och transplanterar dessa i dina ögonbryn, med precision och i rätt riktning så resultatet känns naturligt. Då det handlar om väldigt små områden i ögonbrynet går ingreppet relativt fort och hårtransplantationen till dina ögonbryn kan vara klar på bara en timme.

Vad kostar en ögonbrynstransplantation?

Kostnaden för ögonbrynstransplantation beror mycket på hur stor yta som ska transplanteras och hur många så kallade grafts (grupp hårsäckar) som behövs för att täcka det önskade området.

Priset skiljer sig beroende på hur många grafts du vill göra och ditt utgångsläge. (Alltså hur frenetiskt du faktiskt noppade dina bryn i högstadiet.) Men för att få ett mer exakt pris så rekommenderar vi dig att komma in på en kostnadsfri konsultation så vi kan undersöka dina ögonbryn och ditt utgångsläge.

Vilka är de vanligaste anledningarna?

Anledningarna till att våra kunder gör en ögonbrynstransplantation är många och fördelarna med denna behandling sträcker sig långt bortom estetik. Förutom att ge dig fylliga ögonbryn kan transplantationen också korrigera ärr, glesa områden eller håravfall i ögonbrynen som kan vara resultatet av överplockning, skador eller medicinska tillstånd.

Få ett ungdomligare utseende med fylligare ögonbryn

Är du en av dem som noppade bort dina ögonbryn i högstadiet och nu får dras med de osmickrande konsekvenserna? Då kan en ögonbrynstransplantation vara något för dig. Eller vill du bara se yngre ut? Det är mycket prat om att fylla ut linjer och reducera rynkor, men är det något som verkligen ger ett ungdomligt utseende så är det fylliga ögonbryn. Nu kan du rama in ansiktet med fylliga ogonbryn som består.

Vanliga frågor om ögonbrynstransplantation

Resultatet visar sig successivt, men det slutgiltiga resultatet syns efter cirka 10-12 månader.

Det känns nästan inte alls.  95% av smärtan tas bort då vi bedövar med en luftpistol inför din transplantation. Luftpistolen är ett vårdinstrument där lufttryck används för att lokalbedöva.

Ja, det räcker med en behandling.

Undvik omega-3

Ta inte tillskott med omega-3 och ät inte mat som är rik på omega-3 fetter, ex. fisk och avokado dagarna före (3 dygn) innan din behandling. Omega-3 är blodförtunnande vilket gör att du lättare kan få blåmärken i samband med din behandling.

Drick mycket vatten

Drick gärna mycket vatten innan du kommer till oss. Är du uttorkad blir det svårare att ta blodprov.

Undvik Ipren

Ibuprofen är ett blodförtunnande läkemedel. Undvik därför ibuprofen 48 timmar innan din behandling hos oss.
Smärtstillande tabletter som innehåller paracetamol (t.ex. Alvedon) går bra 👍🏼

Ja, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation till våra behandlingar.

Undvik direkt solljus efter en ögonbrynstransplantation, gärna upp till sex månader efter din behandling.

Alkohol och rökning bör undvikas veckan efter genomfört ingrepp då det påverkar kroppens läkningsprocess negativt.

 • Själva behandlingen/transplantationen av dina ögonbryn + 3 st. PRP-behandlingar  som vi gör för att stimulera både befintliga hårsäckar och de vi transplanterat.
 • När du kommer till oss börjar vi med att stämma av hur du mår och vad dina förväntningar är. Att du känner dig trygg och avslappnad är A och O för oss.
 • Efter det fyller du i en hälsodeklaration.
 • Du byter sedan om till sköna behandlingskläder som vi tillhandahåller.
 • Vi målar/markerar ut de områden vi ska transplantera och ger dig lokalbedövning i nacken samt på ögonbrynen.
 • Vi påbörjar själva transplantationen genom att ”plocka” ut hårsäckarna från nacken och placerar de på det valda området i ögonbrynen.
 • Efter behandlingen får du skötselråd för den kommande tiden, både muntligt och skriftligt.
 • Vi bokar in en tid för din första av tre uppföljande PRP-behandlingar, som ingår i priset.
 • Sedan är du är redo att gå hem, flytta in i badrummet och invänta din sprillans nya spegelbild.

Ja. Vi samarbetar  med Medical Finance. som är specialiserade inom just vårdfinansiering.  Medical Finance erbjuder räntefri kredit på upp till 50 000 kr och en avbetalningstid på upp till 24 månader.

Ja, du kan fortfarande göra en transplantation av dina ögonbryn. Värt att veta är att formen på din tatuering kommer avgöra formen/hur vi placerar härsäckarna.

En ögonbrynstransplantation kostar normalt mellan 19 000 – 23 000 kr.

Totala kostnaden för en ögonbrynstransplantation avgörs vid en kostnadsfri konsultation. Då tittar en specialist på områdets yta och hur många så kallade grafts (grupp hårsäckar) som behöver transplanteras för att täcka den nya ytan.

Här kan du se vårt pris för en transplantation av ögonbryn.

Claes Lindblom
Har varit hos Exona och Fazli på Hair TP Clinic flera gånger och gjort bl.a PRP med väldigt bra resultat. Det är en fantastisk klinik med underbara människor som brinner för sitt arbete och sina kunder. Tveka inte på att besöka denna klinik.
Oskar Bengtsson
Varit otroligt väl bemött från start. Är supersnälla och proffesionella! Kommer fortsätta komma tillbaka! Är supernöjd med resultatet dessutom!
Albanian Shqiptar
Väldigt duktiga och trevliga 😊 Rekommenderar starkt.
Ronja Hedström
Jag är Hair TP Clinic evigt tacksam. Mitt hår är tjockare och starkare än någonsin efter bara 3 prp. Mitt hår är något jag verkligen älskar med mig själv då Jag har extremt långt hår. På grund av medicinskas skäll tappade jag väldigt mycket hår och mycket av mitt självförtroende. Det har jag nu fått tillbaka. Jag rekommenderar TP hair clinic till alla. Jag önskar att jag besökt dom tidigare. Utöver fantastiskt resultat är personalen den absolut bästa, och deras klinik den vackraste i Göteborg.
D B
Yrkesskicklighet samt kundbemötande i toppklass! Efter att ha spenderat massvis med tid att utvärdera olika alternativ hos kliniker i Sverige samt i utlandet, landade valet att göra min andra HT hos HairTP Clinic, för deras erfarenhet inom branschen samt prisbild. Vid sidan om det varma bemötandet, visar teamet med Fazli och Egzona i spetsen stor engagemang kring en redan från start. Efter knappt några månader så är jag supernöjd med mitt preliminära resultat. Kan inte rekommendera denna klinik nog! 🌟
Abdulrahman Elyassir
Utmärkt resultat samt underbar personal. Rekommenderar starkt!
carolina Hultgren
Jag är vänligt nöjt med den klinik