Hårtransplantation
hos Hair TP Clinic i Göteborg

Har du en vision om hur ditt hår ska se ut? Vill du fylla ut kala områden för att skapa en fyllig hårstil? Vi hjälper dig att omplacera hårsäckar till önskade områden med den absolut senaste tekniken. Hos oss på Hair TP Clinic i Göteborg får du en trygg och naturlig behandling och en hårtransplantation med ett naturligt resultat. Vår behandlingsprocess utgår ifrån din upplevelse, förväntningar och kvalitét. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför våra behandlingar och utgår ifrån dina behov för att nå din vision och dina mål. Är du ute efter en personlig klinik som erbjuder hårtransplantation i Göteborg så tycker vi att du ska höra av dig till oss.

Trygg hårtransplantation i Centrala Göteborg

 • Vi är specialister inom hårtransplantation, hårimplantat och hårstyling.
 • Vi har lång erfarenhet, är engagerade och finner glädje i vårt uppdrag!
 • Vi använder oss av den modernaste tekniken, FUE-metoden (Follicular Unit Extraction).
 • Det ingår 3 st PRP-injektioner i alla våra hårtransplantationer.
 • Vi behöver inte nödvändigtvis raka hjässan på huvudet för att transplantera området.
 • Vi bjuder på en kostnadsfri konsultation och utgår ifrån dina behov och din vision.

 

På HTPC i Göteborg är säkerhet, trygghet o nöjda kunder superviktigt. Vi arbetar endast med legitimerade läkare, certifierade sjuksköterskor och hårtekniker som har lång erfarenhet. Under behandlingen har vi hårstylister som samarbetar med det medicinska teamet och fokuserar på att följa upp din vision från start till det slutgiltiga resultatet. Vi vet vad som krävs medicinskt och estetiskt för att leverera ett vackert och naturligt resultat i en hårtransplantation. Samtliga medarbetare på Hair TP Clinic i Göteborg har ett starkt och genuint intresse för hår utifrån alla infallsvinklar och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi älskar när du har frågor!

 

Hur fungerar en Hårtransplantation?

En Hårtransplantation innebär att dina hårsäckar omplaceras från ett område till ett önskvärt område. Det finns olika tekniker för hårtransplantation och vi arbetar endast med den senaste tekniken, FUE-metoden. FUE är unikt eftersom det är ett noggrant arbete där enskilda hårsäckar i taget plockas ut med hjälp av ett instrument som är utformat för att hantera förfinad precision. Vi identifierar och väljer endast ut de hårsäckar som är genetiskt kodade till att producera hårstrån permanent och placerar dem enligt vår konsultation. Eftersom vi omplacerar endast små enheter i taget växer hårsäckarna ihop med huden redan efter 24 timmar.

 

FUE-metoden – branschens modernaste teknik för hårtransplantation

 • Permanent resultat för hårtillväxt
 • Arbetar med enskilda hårsäckar som är genetiskt kodade att producera hårstrån permanent
 • Koordinerar och omplacerar hårsäckarna anpassat efter din vision för ett naturligt resultat.
 • Dina hårsäckar är små och växer in i huden naturligt på 24 timmar.

 

Konsultation Hårtransplantation i Centrala Göteborg

Våra processer börjar alltid med en kostnadsfri konsultation. När du är redo för att boka en konsultation går vi igenom din hälsa, dina behov och dina visioner. Du delar med dig av vilken hårstil du önskar och vi stöttar dig genom att förklara hur vi går tillväga för att proceduren ska vara trygg och begriplig. Hur vill du att slutresultatet ska se ut? Vi ritar linjer och tillsammans planerar var hårsäckarna ska placeras. Vi tar den tid som behövs för att vi vet att det leder till bästa resultat. Vi finns mitt i Göteborg. välkommen in.

 

Medicinska och interna termer som hjälper dig på vägen

TP är en förkortning för transplantation.

Donationszon är det område på din kropp där du naturligt har flertalet hårsäckar som är genetiskt kodade till permanent hårtillväxt. Dessa hårsäckar finns på baksidan av hjässan, nacken och bröstet. (Visa bild)

Graft är den lilla enheten med hårsäckar som plockas ut och in under transplantationen. Graften hämtas från donationszonen och omplaceras där du önskar att hårstråna ska växa permanent framöver. En graft kan innehålla mellan 1-4 hårsäckar. (visa bild)

 

Vad händer med huden när vi plockar ut hårsäckar?

När vi plockar ut en graft kommer roten i din hårsäck inte finnas där den fanns förut, utan läka ihop naturligt till hud. Kroppen bildar inte en ny hårsäck, hårrot eller hårstrå på den specifika millimetern. Fördelen är att du kan passa på att plocka ut hårsäckar från områden i nacken där du inte vill att hårstrån ska växa. Vi extraherar även grafts strategiskt på baksidan av huvudet så att fördelningen av hårsäckar är jämn och naturligt fint.

 

Tips: Rekommendationer inför din hårtransplantation

Raka inte ditt hår

Vi vill inte att du ska raka ditt hår innan du kommer till kliniken. Vi behöver ta hänsyn till dina hårvirvlar inför hårtransplantationen. Din naturliga hårtillväxt tas i beaktande inför den nya hårstilen.

Klä dig smart

För att undvika att dra ett plagg över huvudet så rekommenderar vi att du tar på dig en praktisk tröja med dragkedja eller knappar.

Ät en stadig måltid

Vi rekommenderar att du äter en stadig måltid före hårtransplantationen för att hålla upp blodsockret under behandlingen.

Skapa tid för din hårtransplantation

Vi rekommenderar att du skapar tid för hårtransplantationen. Behandlingen tar mellan 4-8 timmar och du ska kunna ta det med lugn och ro. Vi rekommenderar även att du tar ledigt 2-3 dagar efter behandlingen för att slippa anstränga dig under den första tiden av läkningsprocessen.

Åk hem bekvämt

Vi rekommenderar att du åker bil hem istället för att resa kollektivt. Syftet är att minska risken för infektion och öka bekvämligheten.

 

Priser på hårtransplantation

Konsultationsbesök hos Hair TP Clinic i Göteborg är kostnadsfria och oavsett om du väljer att genomgå en hårtransplantation eller inte. Kostnaden för din hårtransplantation varierar beroende på det antal grafts du behöver. I samtliga paketpriser ingår även kostnadsfria uppföljningsbesök och tre PRP-behandlingar. Nedan finner du priserna för hårtransplantationen:

 • 1500 grafts 36.000 kr/behandling
 • 2000 grafts 40.000 kr/behandling
 • 2500 grafts 44.000 kr/behandling
 • 3000 grafts 48.000 kr/behandling
 • 3500 grafts 52.000 kr/behandling
 • 4000 grafts 57.000 kr/behandling

 

Välkommen till oss om du funderar över Hårtransplantation i Göteborg