Hårtransplantation
hos Hair TP Clinic i Göteborg

Kanske föddes du med det? Eller så har det blivit värre med åren. Oavsett så är håravfall ett mycket vanligt problem. Hårtransplantation är ett av de vanligaste ingreppen män gör, men även många kvinnor genomför hårtransplantationer. Vad många inte vet är att håravfall är enkelt åtgärdat.

Kanske har du en vision om hur du vill att ditt hår ska se ut? En drömbild. Vi har verktygen och expertisen för att hjälpa dig uppnå den. Vi omplacerar hårsäckar till önskade områden med den absolut senaste tekniken. Hos oss på Hair TP Clinic i Göteborg får du en trygg och naturlig behandling och en hårtransplantation med ett naturligt resultat. Hårtransplantation behöver inte vara krångligt eller svårt.

Kanske börjar det bli dags? Är du ute efter en personlig klinik som erbjuder hårtransplantation i Göteborg så tycker vi att du ska höra av dig till oss.

Effektiv hårtransplantation i Centrala Göteborg

 • Vi är specialister inom hårtransplantation, hårimplantat och hårstyling.
 • Vi har lång erfarenhet, är engagerade och finner sann glädje i vårt uppdrag.
 • Vi använder oss av den modernaste tekniken, FUE-metoden (Follicular Unit Extraction).
 • Vi har fördelaktiga priser
 • Det ingår 3 st PRP-injektioner i alla våra hårtransplantationer.
 • Vi behöver inte nödvändigtvis raka hjässan på huvudet för att transplantera området.
 • Vi bjuder på en kostnadsfri konsultation och utgår ifrån dina behov och din vision.

 

Hos oss på Hair TP Clinic i Göteborg är integritet och trygghet A och O. Vi förstår att du kanske dragit dig för att söka hjälp för ditt håravfall. Att det kanske till och med känns lite genant. Vi arbetar endast med legitimerade läkare, certifierade sjuksköterskor och hårtekniker som har lång erfarenhet och bred kunskap. Det finns knappt en skalp de inte sett. Vi vill vara tydliga med att det inte finns någonting att skämmas för inom våra väggar.

Vi vet vad som krävs medicinskt och estetiskt för att leverera ett vackert och naturligt resultat i en hårtransplantation. Av den anledningen samarbetar hårstylister med det medicinska teamet under själva behandlingen för att uppnå bästa resultat. Samtliga medarbetare på Hair TP Clinic i Göteborg har ett genuint intresse för hår utifrån alla infallsvinklar och vi har hjälpt tusentals män och kvinnor till ett fylligare hår, och ett rikare liv. Fråga oss vad som helst! Ingen fråga är dum.

 

Hur fungerar en hårtransplantation?

En hårtransplantation innebär att dina hårsäckar omplaceras från ett område till ett önskvärt område. Det finns olika tekniker för hårtransplantation och vi arbetar endast med den senaste tekniken, FUE-metoden. (Follicular Unit Extraction) FUE är unikt eftersom det är ett noggrant arbete där enskilda hårsäckar plockas ut med hjälp av ett instrument som är utformat för att hantera förfinad precision. Vi identifierar och väljer endast ut de hårsäckar som är genetiskt kodade till att producera hårstrån permanent och placerar dem enligt vår konsultation. Eftersom vi omplacerar endast små enheter i taget växer hårsäckarna ihop med huden redan efter 24 timmar.

 

hårtransplantation med FUE-metoden

branschens modernaste teknik för hårtransplantation

 • Permanent resultat för hårtillväxt
 • Arbetar med enskilda hårsäckar som är genetiskt kodade att producera hårstrån permanent
 • Koordinerar och omplacerar hårsäckarna anpassat efter din vision för ett naturligt resultat.
 • Dina hårsäckar är små och växer in i huden naturligt på 24 timmar.

 

Hårtransplantation i Centrala Göteborg

”Alltid fri konsultation”

Vi börjar alltid våra processer med en kostnadsfri konsultation. När du är redo för att boka en konsultation går vi igenom din hälsa, dina behov och dina visioner. Du delar med dig av vilken hårstil du önskar och vi stöttar dig genom att förklara hur vi går tillväga för att proceduren ska vara trygg och begriplig. Hur vill du att slutresultatet ska se ut? Vi ritar linjer och tillsammans planerar vi var hårsäckarna ska placeras. Vi tar den tid som behövs för att vi vet att det leder till bästa resultat. Vi finns mitt i Göteborg och du är välkommen in när som helst det passar dig.

 

Medicinska och interna termer som hjälper dig på vägen

TP är en förkortning för transplantation.

Donationsområde är det område på din kropp där du naturligt har hårsäckar som är genetiskt kodade till permanent hårtillväxt. Dessa hårsäckar finns på baksidan av hjässan, nacken och bröstet.

Graft är den lilla enhet med hårsäckar som plockas ut och in under transplantationen. Graften hämtas från donationsområdet och omplaceras där du önskar att hårstråna ska växa permanent framöver. En graft kan innehålla mellan 1-4 hårsäckar.

 

Vad händer med huden när vi plockar ut hårsäckar?

När vi plockar ut en graft kommer roten i din hårsäck läka ihop naturligt till hud. Kroppen bildar inte en ny hårsäck, hårrot eller hårstrå på den specifika millimetern. Men detta är en fördel då du kan passa på att plocka ut hårsäckar från områden i nacken där du inte vill att hårstrån ska växa. Se det som två flugor i en smäll. Vi extraherar även grafts strategiskt på baksidan av huvudet så att fördelningen av hårsäckar är jämn och naturlig.

 

Tips: Rekommendationer inför din hårtransplantation

Raka inte ditt hår

Vi vill inte att du ska raka ditt hår innan du kommer till kliniken. Vi behöver ta hänsyn till dina hårvirvlar inför hårtransplantationen. Ditt naturliga svall tas i beaktande inför den nya hårstilen.

Klä dig smart

För att undvika att dra plagg över huvudet så rekommenderar vi att du tar på dig en praktisk tröja med dragkedja eller knappar.

Ät en stadig måltid

Vi rekommenderar att du äter en stadig måltid före hårtransplantationen för att hålla blodsockret uppe under behandlingen.

Skapa tid för din hårtransplantation

Vi rekommenderar att du skapar tid för hårtransplantationen. Behandlingen tar mellan 4-8 timmar och vi vill att du ska vara avslappad. Vi rekommenderar även att du tar ledigt 2-3 dagar efter behandlingen för att slippa anstränga dig under den första tiden av läkningsprocessen.

Åk hem bekvämt

Vi rekommenderar att du åker bil hem istället för att resa kollektivt. Syftet är att minska risken för infektion och öka bekvämligheten.

 

Priser på hårtransplantation

Kanske är hårtransplantationens pris avgörande? Alla konsultationsbesök hos Hair TP Clinic i Göteborg är kostnadsfria, oavsett om du väljer att genomgå en hårtransplantation eller inte. Vi vill inte att du ska känna någon press kring ditt beslut.

Kostnaden för din hårtransplantation varierar beroende på det antal grafts (hårsäckar) vi behöver omplacera. I samtliga paketpriser ingår även kostnadsfria uppföljningsbesök och tre PRP-behandlingar. (En behandling då vi stimulerar hårväxten och bromsar håravfall).

Nedan finner du hårtransplantation pris:

 • 1500 grafts 36.000 kr/behandling
 • 2000 grafts 40.000 kr/behandling
 • 2500 grafts 44.000 kr/behandling
 • 3000 grafts 48.000 kr/behandling
 • 3500 grafts 52.000 kr/behandling
 • 4000 grafts 57.000 kr/behandling

 

Gör slag i saken och boka in en kostnadsfri konsultation redan idag. Välkommen till oss med dina funderingar kring Hårtransplantation i Göteborg