30 November, 2021

Kundberättelse – Carl Démans Hårtransplantation

Jag heter Carl Déman och jag är 29 år gammal. Jag var länge irriterad över mina djupa vikar plus att mitt hår började bli tunnare längst fram i pannan. Jag kände att jag vill göra något åt det och började då leta efter en bra klinik i Västsverige. Jag letade länge och väl efter en hårklinik inom hårtransplantation och försökte läsa mig till alla tänkbara fakta, vilket gjorde att jag blev förvirrad över vilken klinik jag skulle välja. Efter mycket research föll valet till slut på Hair TP Clinic, eftersom jag gillade deras koncept och noggrannhet.

 

carl deman EFTER wide 1

 

Under min research insåg jag att en lyckad hårtransplantation kräver hög precision och fingertoppskänsla. Hårsäckar ska placeras så tätt det går men det ska inte gå att se att håret är implanterat. Det är också jätteviktigt med placering av hårsäckarna i hårfästet. Läkaren måste identifiera hårsäckarna med tunna och få hårstrån och placera dem i hårlinjen, och sedan koordinera dessa med liknande hårstrån som växer naturligt i hårfästet. För bästa resultat är det viktigt att läkaren använder ett precisionsinstrument som är enkelt och smidigt att arbeta med. Detta förstod jag att Hair TP Clinic i Göteborg använde.

I valet av klinik är det viktigt att du känner en trygghet i att kliniken beaktar alla dessa faktorer. Det är också viktigt att du noggrant värderar klinikens rekommendation kring hur behandlingen ska genomföras. Det är inte självklart att klinikens rekommendation överensstämmer med den design och behandling just du vill göra! Men jag tyckte att det kändes udda på de kliniker som helt tveklöst ville göra den behandlingen jag föreslog, utan en diskussion kring långsiktighet, anpassning av hårfäste till mitt ansiktets proportioner eller huvudform.

Det första steget mot ett lyckat resultat skulle jag säga är konsultationen. Det är inte lämpligt att genomföra en konsultation via Skype eller Facetime, eller via mejl baserat på bilder med läkare som kanske inte ens är verksamma i Sverige. På Hair TP Clinic i Göteborg görs alla konsultationer på plats med läkare och specialister som kommer närvara under själva behandlingen, och där du som kund får vara delaktig under hela resan. Efter Transplantationen erbjuder kliniken PRP-behandlingar för att boosta resultatet ytterligare.

 

Jag vet att det är många andra som lider av manligt håravfall där ute. Och så klart även kvinnligt håravfall. Jag rekommenderar kort och gott Hair TP Clinic till alla som funderar över en hårtransplantation. De är professionella och omtänksamma och jag kände direkt på konsultationen att de skulle göra ett bra jobb. Jag blev supernöjd med mitt resultat och väldigt tacksam.

/Carl Deman

Andra kundberättelser

December 5, 2021

Kundberättelse – Lucas Simonsson –...

  Varför valde du att göra en PRP-behandling? Jag, precis som många andra killar, har...

December 12, 2021

Kundberättelse – Jonas Fagerströms Hår...

Hej! Jonas Fagerström här, 31 år gammal. Om du läser detta kan man nästan anta att du har...