05 December, 2021

Kundberättelse – Lucas Simonsson – PRP behandling

 

Varför valde du att göra en PRP-behandling?

Jag, precis som många andra killar, har funderat på håravfall länge utan att prata med någon om det. Sen kom jag i kontakt med Hair TP Clinic som föreslog att jag skulle komma in till kliniken i Göteborg för en konsultation. Jag fick en mycket bra känsla av dem och bestämde mig för att fullfölja processen. Jag valde att göra en PRP-behandling för att det verkade vara en enkel och bra lösning mot håravfall och för att få starkare hår. Jag ville liksom inte bli mer tunnhårig med åren. Jag ville vara ute i god tid och då kändes en PRP-behandling rätt då detta görs i förebyggande syfte.

 

lucas Simonsson efter sin hårtransplantation | Hair TP Clinic i Göteborg

 

Hur många behandlingar har du gjort?

Jag har gjort totalt 5 stycken behandlingar, och det har gått en månad mellan varje behandling. Första behandlingen gjorde jag i oktober och den sista i mars.

 

Hur har upplevelsen av dina PRP-behandlingar varit?

Jag tycker att det har gått jättebra – både jag och flickvännen har sett stor skillnad. Jag vet inte vem som är mer nöjd, hon eller jag. Jag känner skillnad både i känslan i hårbotten men också att jag har fått mer volym. När jag ligger med huvudet i min flickväns knä har hon sett att det har börjat komma upp nya hårstrån. Detta var precis vad jag ville och behandlingarna har verkligen gett mig fantastiska resultat.

 

Hur gick det efter behandlingen?

Innan jag hade gjort min första behandling så trodde jag att jag skulle få jätteont och behöva isolera mig hemma – det blev precis tvärtom. Jag gick till jobbet direkt efter behandlingen och mådde hur bra som helst. Efter en PRP-behandling var det tydligen bara att kamma till sig och gå ut. Det ska verkligen bli spännande att se slutresultatet för det är som sagt en bit kvar på resan.

 

 

Skulle du rekommendera Hair TP Clinic?

Jag skulle verkligen rekommendera Hair TP Clinic. Jag hade aldrig ens hört talas om PRP-behandling innan. Jag visste inte att det fanns så här enkla och bra lösningar, jag trodde att det skulle vara mer komplicera men detta var ju både enkelt och snabbt. Jag är sjukt tacksam!

 

Andra kundberättelser

November 30, 2021

Kundberättelse – Carl Démans Hårtransp...

Jag heter Carl Déman och jag är 29 år gammal. Jag var länge irriterad över mina djupa vikar...

December 12, 2021

Kundberättelse – Jonas Fagerströms Hår...

Hej! Jonas Fagerström här, 31 år gammal. Om du läser detta kan man nästan anta att du har...