12 December, 2021

Kundberättelse – Jonas Fagerströms Hårtransplantation

Hej! Jonas Fagerström här, 31 år gammal. Om du läser detta kan man nästan anta att du har tankar på att göra en hårtransplantation? Jag hade samma tanke i närmare 3 år. Jag kände att mina vikar började krypa längre och längre upp, och en dag blev jag så trött på att se det så jag beslutade mig för att göra en hårtransplantation. Efter mycket letande ute på nätet föll still sist mitt förtroende för Hair TP Clinic. Anledningen till det var att jag fick ett mycket gott intryck under min konsultation hos dem. personligt, äkta, och fokus.

 

jonas wide 1

 

Jag fick lära mig att det finns många hemsidor och många inlägg på olika forum som gör anspråk på att veta allt om hårtransplantationer. I de flesta fall diskuteras hur många hårsäckar eller grafts som kliniker kan ta ut. Det kan ge en intrycket att det är den enda kvalitetsstämpel som behövs för att avgöra om en klinik är bra eller dålig. Mycket sällan talas det om resultatet, eller om vikten av att hårstrån med rätt tunnhet och kvalitet placeras i hårfästet, eller att det kan vara förödande med för kraftiga hårsäckar i hårfästet.

Påfallande ofta ser man efterbilder på män som fått mer hår på hjässan och det beskrivs då som en bra behandling. Men i många fall kan hårfästet ha fått ett lite hackigt utseende. Även om ett hårfäste får en mer regelbunden hårlinje kan för kraftiga hårstrån göra att det ser onaturligt ut. Det kan vara ett resultat av att läkaren inte varit noggrann med vilken typ av hårstrå som placerats just i hårfästet. Antal hårsäckar är visserligen viktigt men ännu viktigare är det givetvis att resultatet ser naturligt ut.

Detta och mycket mer blev jag varse under min konsultation på Hair TP Clinic. Den här typen av noggrannhet och kompetens gjorde att jag beslutade mig för att göra min hårtransplantation hos dem i Göteborg.

 

Jag säger så här:

Har du en vision om hur ditt hår ska se ut? Har du funderat länge på att fylla ut kala områden för att skapa en fyllig hårstil? Då har Hair TP Clinic lösningen åt dig. De erbjuder kostnadsfri konsultation och utgår ifrån dina behov för att nå din vision. Jag kunde inte varit mer nöjd med mitt resultat och rekommenderar denna proffsiga hårklinik i Göteborg till alla.

Andra kundberättelser

November 30, 2021

Kundberättelse – Carl Démans Hårtransp...

Jag heter Carl Déman och jag är 29 år gammal. Jag var länge irriterad över mina djupa vikar...

December 5, 2021

Kundberättelse – Lucas Simonsson –...

  Varför valde du att göra en PRP-behandling? Jag, precis som många andra killar, har...