Tätare och fylligare skägg med en skäggtransplantation

Visst är det avundsvärt med ett snyggt skägg? Att fylla ut sitt skägg med en skäggtransplantation är en behandling som blivit väldigt populär i Sverige på senare år. Vi upplever att det är först nu som medvetenheten om att det går att förbättra sin skäggväxt börjat sjunka in, att det faktiskt finns hjälp att få. Plus att det faktiskt är enkelt och effektivt med skäggtransplantation. På Hair TP Clinic jobbar vi med FUE-metoden för att fylla ut skägg, som du kan läsa mer om nedan.

Varför en skäggtransplantation?

De flesta av våra kunder kommer till oss på grund av kala fläckar i skägget. Sådana där fläckar som ens kompisar retat en för hela gymnasiet. Genom en skäggtransplantation kan vi hjälpa dig till ett mer fylligt skägg. Ett skägg som är tjockt och tätt och framförallt, oretbart. Välkommen att fylla ut skägget hos oss på Hair TP Clinic i Göteborg.

 

Hur fungerar en skäggtransplantation?

En skäggtransplantation fungerar egentligen på samma sätt som en ”vanlig” hårtransplantation där vi transplanterar hår från din nacke till ditt skägg genom den beprövade och säkra FUE-Metoden. Det vill säga, vi plockar ut ett hårstrå i taget och planterar in det i området där du önskar ett tätare skägg. På så sätt bygger vi upp ett tjockare, fylligare skägg.

 

Skäggtransplantation hos Hair TP Clinic i Göteborg

  • Vi har lång erfarenhet av skäggtransplantationer och vi är specialister på hår
  • Vi använder den moderna och säkra FUE-metoden när vi transplanterar hår
  • Skäggtransplantationen utförs på vår hårklinik som ligger på Vasaplatsen 2 i Göteborg
  • Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför din transplantation där vi tittar på just dina förutsättningar och vad vi kan förvänta oss för resultat
  • Vi kan även kontakta dina polare och förvarna dem hur snyggt ditt skägg kommer att bli

 

Kemo 22
Kemo 22
2021-09-11
Jag gjorde en hårtransplantation för två år sedan på Hair TP Clinc och det var det bästa valet jag har tagit. Idag är jag sjukt nöjd och tacksam för deras fantastiska jobb och vilket grymt resultat jag fick!!!!! Stort tack till er.....
T F
T F
2021-09-11
Helt fantastiskt varmt och personligt bemötande, personalen är super proffsiga ser dig och dina behov och tar hand om dig som du vore kungen själv, Rekommenderar starkt!
Mohammed Ali
Mohammed Ali
2021-08-04
Helt fantastiskt personal som bemöter en med respekt. Jag har gjort flera prp behandlingar. Varje gång känner jag mig trygg i personalens händer. De är så professionella i sitt arbete. Varje gång jag var nervös eller stressad var personalen lugn och lugnade ner mig. Jag rekommenderar verkligen hair tp clinic! Jag har fått sjuka resultat efter behandlingarna. De erbjuder gratis konsultation, hur grymt är inte det!!
Jessica
Jessica
2021-07-07
Ett frekvent användande av extensions hade gjort mig mer eller mindre hårlös på båda sidorna av mitt huvud. Efter 4 behandlingar har jag hår igen. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera, men det gjorde det och jag har aldrig varit lyckligare. Det känns fantastiskt att någon tog mitt hårtrauma på allvar. Detta är det bästa jag har gjort och kan starkt rekommendera alla som tappat hår att komma hotnivå få hjälp.
Nisreen Elemam
Nisreen Elemam
2021-06-28
Jag hade konsultation med dem där vi diskuterade realistiska mål, vad jag kan förvänta mig i bästa och värsta fall. Påbörjade behandlingen och såg resultat redan efter första behandlingen, vilket gjorde mig chockad men väldigt glad då jag förväntade mig synligt resultat efter ett par behandlingar/månader. Det gjorde mig hoppfull, behandlingarna har hjälpt mitt självförtroende jättemycket. Personalen är jätte professionella, hon som utför behandlingarna på mig får mig att känna mig trygg och säker i hennes händer, bästa investeringen jag gjort när det kommer till mitt hår.
Elisabeth Rettkowski
Elisabeth Rettkowski
2021-06-28
Jag har endast gott att säga om denna klinik. Personalen är kunniga, varma och välkomnade. Jag brukar komma flera gånger per år på PRP-begandlingar hos Exona och skulle aldrig vilja byta till en annan hudterapeut. Hela etablissemanget ger ett professionellt intryck med ett smakfullt inrett och avslappnande ambiente.
Al Bundy
Al Bundy
2021-06-02
Extremt nöjd, grymt resultat redan efter första behandlingen, sen va personalen extremt trevliga och proffsiga.
abbe holmlund
abbe holmlund
2021-05-23
Hair TP Clinic har mycket kunskap och är super trevliga! Jag är jättenöjd!
arben Latifi
arben Latifi
2021-05-16
Mycket nöjd med min behandling och med resultatet. Mycket trevlig bemötande av personal som var professionella och hade god kunskaper i frågan. Kommer definitivt gå tillbaka.

Vanliga frågor om skäggtransplantation

Inte så ont som att bli retad för tanig skäggväxt av sina kompisar. Nej, skämt åsido, det gör inte ont. En skäggtransplantation känns knappt. 95% av smärtan tas bort då vi bedövar med en cool luftpistol inför din skäggtransplantation. (Luftpistolen är ett vårdinstrument där lufttryck används för att lokalbedöva.)

Ja, otroligt nog räcker det med en behandling för att du ska få ett tätare och finare skägg. Om vi tror att du behöver en uppföljande behandling så får du reda på det under konsultation.

1 vecka efter: Du märker att det transplanterade håret börjar falla av, vilket vi förstår kan kännas udda, men det är helt i sin ordning. Hårsäcken behöver vänja sig vid sin nya plats och koppla till närliggande blodkärl innan den nya hårväxten kan ta fart.

Efter 2 till 3 månader: Du kan se början av hårväxt på det behandlade implantationsområdet.

Efter 4 till 5 månader: Du börjar nu se märkbara resultat.

Efter 8-12 månader:  Nu ser du det färdiga resultatet efter din skäggtransplantation. Bye bye fjun – hello hårväxt!

Undvik omega-3

Ta inte tabletter med omega-3 och ät inte mat som är rik på omega-3 fetter, ex. fisk och avokado dagarna före (3 dygn) innan din behandling. Omega-3 är blodförtunnande vilket gör att du lättare kan få blåmärken i samband med din behandling.

Drick mycket vatten

Drick gärna mycket vatten innan du kommer till oss. Är du uttorkad blir det svårare att ta blodprov.

Undvik Ipren

Ibuprofen är blodförtunnande läkemedel. Undvik därför det 48 timmar innan din behandling hos oss.

Smärtstillande tabletter som innehåller paracetamol (t.ex. Alvedon) går bra. 👍🏼

Ja, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation på våra behandlingar.

Priser för en transplantation avgörs och beror på antalet grafts som behövs (hårsäcksgrupper). Vid en Skäggtransplantation brukar det normalt krävas runt 3 000 grafts vilket kostar 48 000 kr. Exakt pris och antal grafts som behövs avgörs vid konsultation.

  • Konsultation
  • Själva behandlingen/transplantationen
  • 3 st. PRP-behandlingar  som vi gör för att stimulera både befintliga hårsäckar och de hårsäckar vi transplanterat.
  • 3 uppföljande möten där vi kollar på utveckling, läkning och resultat.

Du ska undvika att äta fast föda de fyra första dagarna efter din skäggtransplantation eftersom käkrörelserna kan ha negativ inverkan på resultatet. Passa på att göra en fräsch smoothie-detox!

Du ska undvika starkt solljus efter skäggtransplantationen, gärna upp till sex månader efter din behandling för bästa resultat. Ett ypperligt tillfälle att bli en fräck hatt-person.

Trots att röka pipa gör sig bra ihop med ett rejält skägg, får du lägga nikotinet åt sidan ett tag och undvika både rökning och alkohol den kommande veckan efter genomfört ingrepp då det påverkar kroppens läkningsprocess.

När du kommer till oss börjar vi med att stämma av hur du mår och vad dina förväntningar är. Att du känner dig trygg och avslappnad är A och O för oss. Efter det fyller du i en hälsodeklaration. Du byter sedan om till sköna behandlingskläder som vi tillhandahåller. Vi målar/markerar ut de områden vi ska transplantera och ger dig lokalbedövning i nacken. Vi påbörjar själva transplantationen genom att ”plocka” ut hårsäckarna från nacken och placerar de på det valda området i skägget. Efter behandlingen får du skötselråd för den kommande tiden, både muntligt och skriftligt. Vi bokar in en tid för din första av tre uppföljande PRP-behandlingar, som ingår i priset.

Sedan är du är redo att gå hem, flytta in i badrummet och invänta din sprillans nya spegelbild.

Det är otroligt sällsynt att någon blir missnöjd efter processen (behandling + efterföljande tid). Om så är fallet så erbjuder vi en kostnadsfri korrigering för att rätta till eventuella områden.

Om behandlingen

Behandlingstid

3-6 timmar

På kliniken

3-6 timmar

Tillbaka till vardagen

48 timmar

Antal Grafts

Cirka 3 000