Fylligare o tätare skägg med en
Skäggtransplantation

Det är nåt visst med ett snyggt skägg, eller hur. Att fylla ut sitt skägg med en skäggtransplantation är en behandling som blivit väldigt populär i Sverige på senare år. Vi upplever att det är först nu som medvetenheten börjat sjunka in att det faktiskt finns hjälp att få, att det går att lösa sina problem där man saknar hår. På Hair TP Clinic jobbar vi med FUE-metoden som du kan läsa mer om nedan.

 

Varför en skäggtransplantation?

De flesta av våra kunder kommer till oss på grund av kala fläckar i skägget eller upplever att deras skägg känns tunt?  Genom en skäggtransplantation kan vi hjälpa dig till ett mer fylligt skägg som känns tätare och tjockare.

 

Hur fungerar en skäggtransplantation?

En skäggtransplantation fungerar egentligen på samma sätt som en ”vanlig” hårtransplantation där vi transplanterar hår från din nacke till ditt skägg genom den beprövade och säkra FUE-Metoden. På så sätt bygger vi upp ett tjockare, fylligare skägg Principen är densamma som för en vanlig hårtransplantation – vi flyttar hår från nacken med FUE-teknik. Det vill säga, vi plockar ut ett hårstrå i taget och planterar in det i området där du önskar ett tätare skägg.

 

Skäggtransplantation hos Hair TP Clinic i Göteborg

  • Vi har lång erfarenhet av skäggtransplantationer och vi är specialister på hår
  • Vi använder den moderna och säkra FUE-metoden när vi transplanterar hår
  • Skäggtransplantationen utförs på vår hårklinik som ligger på Vasaplatsen 2 i Göteborg
  • Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför din transplantation där vi tittar på just dina förutsättningar och vad vi kan förvänta oss för resultat

 

Kemo 22
Kemo 22
2021-09-11
Jag gjorde en hårtransplantation för två år sedan på Hair TP Clinc och det var det bästa valet jag har tagit. Idag är jag sjukt nöjd och tacksam för deras fantastiska jobb och vilket grymt resultat jag fick!!!!! Stort tack till er.....
T F
T F
2021-09-11
Helt fantastiskt varmt och personligt bemötande, personalen är super proffsiga ser dig och dina behov och tar hand om dig som du vore kungen själv, Rekommenderar starkt!
Niki Molitorisz
Niki Molitorisz
2021-08-12
Mohammed Ali
Mohammed Ali
2021-08-04
Helt fantastiskt personal som bemöter en med respekt. Jag har gjort flera prp behandlingar. Varje gång känner jag mig trygg i personalens händer. De är så professionella i sitt arbete. Varje gång jag var nervös eller stressad var personalen lugn och lugnade ner mig. Jag rekommenderar verkligen hair tp clinic! Jag har fått sjuka resultat efter behandlingarna. De erbjuder gratis konsultation, hur grymt är inte det!!
Jessica
Jessica
2021-07-07
Ett frekvent användande av extensions hade gjort mig mer eller mindre hårlös på båda sidorna av mitt huvud. Efter 4 behandlingar har jag hår igen. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera, men det gjorde det och jag har aldrig varit lyckligare. Det känns fantastiskt att någon tog mitt hårtrauma på allvar. Detta är det bästa jag har gjort och kan starkt rekommendera alla som tappat hår att komma hotnivå få hjälp.
Nisreen Elemam
Nisreen Elemam
2021-06-28
Jag hade konsultation med dem där vi diskuterade realistiska mål, vad jag kan förvänta mig i bästa och värsta fall. Påbörjade behandlingen och såg resultat redan efter första behandlingen, vilket gjorde mig chockad men väldigt glad då jag förväntade mig synligt resultat efter ett par behandlingar/månader. Det gjorde mig hoppfull, behandlingarna har hjälpt mitt självförtroende jättemycket. Personalen är jätte professionella, hon som utför behandlingarna på mig får mig att känna mig trygg och säker i hennes händer, bästa investeringen jag gjort när det kommer till mitt hår.
Elisabeth Rettkowski
Elisabeth Rettkowski
2021-06-28
Jag har endast gott att säga om denna klinik. Personalen är kunniga, varma och välkomnade. Jag brukar komma flera gånger per år på PRP-begandlingar hos Exona och skulle aldrig vilja byta till en annan hudterapeut. Hela etablissemanget ger ett professionellt intryck med ett smakfullt inrett och avslappnande ambiente.
Al Bundy
Al Bundy
2021-06-02
Extremt nöjd, grymt resultat redan efter första behandlingen, sen va personalen extremt trevliga och proffsiga.
abbe holmlund
abbe holmlund
2021-05-23
Hair TP Clinic har mycket kunskap och är super trevliga! Jag är jättenöjd!
arben Latifi
arben Latifi
2021-05-16
Mycket nöjd med min behandling och med resultatet. Mycket trevlig bemötande av personal som var professionella och hade god kunskaper i frågan. Kommer definitivt gå tillbaka.

Vanliga frågor om skäggtransplantation

1 vecka efter: du märker att håret börjar falla av, vilket är helt i sin ordning.

Efter 2 till 3 månader: Början av hårväxt på det behandlade implantationsområdet.

Efter 4 till 5 månader: Du börjar nu se märkbara resultat.

Efter 8-12 månader:  Nu ser du det ”fulla” resultatet efter din skäggtransplantation.

Det känns knappt. 95% av smärtan tas bort då vi bedövar med en luftpistol inför din skäggtransplantation.

Ja, det räcker med en behandling.

Undvik omega-3

Ta inte tabletter med omega-3 och ät inte mat som är rik på omega-3 fetter, ex. fisk och avokado dagarna före (3 dygn) innan din behandling. Omega-3 är blodförtunnande vilket gör att du lättare kan få blåmärken i samband med din behandling.

Drick mycket vatten

Drick gärna mycket vatten innan du kommer till oss. Är du uttorkad så blir det svårare att ta blodprov.

Undvik Ipren

Ibuprofen är blodförtunnande läkemedel. Undvik därför det 48 timmar innan din behandling hos oss.

Smärtstillande tabletter som innehåller paracetamol (t.ex. Alvedon) går bra 👍🏼

Ja, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation till våra behandlingar.

Du ska undvika att äta fast föda de fyra första dagarna efter din skäggtransplantation eftersom käkrörelserna kan ha negativ åverkan på resultatet.

Du ska undvika starkt solljus (direkt solljus) efter skäggtransplantationen, gärna upp till sex månader efter din behandling för bästa resultat.

Alkohol och rökning bör undvikas den kommande veckan efter genomfört ingrepp då påverkar kroppens läkningsprocess.

  • Själva behandlingen/transplantationen + 3 st. PRP-behandlingar  som vi gör för att stimulera både befintliga hårsäckar och de vi flyttat fram (transplanterat)

När du kommer till oss så börjar vi med att du fyller i en hälsodeklaration.

Du byter sedan om till kläder som vi tillhandahåller.

Vi målar/markerar ut de områden vi ska transplantera och ger dig lokalbedövning i nacken.

Vi påbörjar själva transplantationen genom att ”plocka” ut hårsäckarna från nacken och placerar de på det valda området i skägget.

Efter behandlingen får du skötselråd för den kommande tiden.

Vi bokar in en tid för uppföljande PRP-behandling (som ingår)

Du är redo att gå hem 👍🏼

Om behandlingen

Behandlingstid

3-6 timmar

På kliniken

3-6 timmar

Tillbaka till vardagen

48 timmar

Antal Grafts

Cirka 3 000