Hårtransplantation i Ängelholm på Hair TP Clinic

Varmt välkommen till Hair TP Clinic – din klinik för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Ängelholm. Vi är stolta över att ha varit till hjälp för människor i Ängelholm med deras hårtransplantationsbehov. Här hos oss är din hårtillväxt av största betydelse.
Våra erfarna specialister skapar noggrant skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, med målet att förbättra ditt hår på bästa tänkbara sätt. Vår hårtransplantation inkluderar generöst hela fyra PRP-injektioner för att säkerställa de allra bästa resultaten.
Vi inser att varje individ är unik, precis som sitt hår. Därför strävar vi alltid efter att utforma individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg är vårt fokus ditt förtroende och din trygghet. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För de som reser långväga erbjuder vi dessutom skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning och möjlighet till kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Ängelholm

  I din sökning efter den ledande kliniken för hårtransplantation i Ängelholm behöver du inte leta längre! Hair TP Clinic står redo. Med vår banbrytande teknik och erfarna team kan vi ge dig resultat som är både naturliga och långvariga. Hos oss är ditt hår inte bara en del av dig, det är vår passion att återställa det med högsta möjliga precision.

  Genom att använda den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) garanterar vi enastående precision vid varje ingrepp. Vårt prisvärda erbjudande inkluderar hela fyra PRP-injektioner som en del av varje hårtransplantation. Vad som verkligen särskiljer oss är vår förmåga att utföra transplantationer utan nödvändigtvis att raka huvudet. För de som reser till oss från Ängelholm eller andra städer, är vi väl medvetna om att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic utformat skräddarsydda paketlösningar som gör din resa smidig och trygg. Kontakta oss redan idag!

  Följ oss på Instagram