Hårtransplantationer för er i Borås på Hair TP Clinic

Hårtransplantation i Borås – Få ett naturligt och bestående resultat på Hair TP Clinic! Vår avancerade teknologi och erfarna experter ger dig högsta möjliga precision. Vi specialiserar oss på hårtransplantation och har lång erfarenhet. Med vår FUE-metod och fyra PRP-injektioner som ingår i priset, erbjuder vi en unik och skonsam behandling utan att behöva raka huvudet. Boka en kostnadsfri konsultation där vi fokuserar på dina individuella behov. Vi erbjuder även skräddarsydda paketlösningar för en smidig resa till oss från Borås eller andra områden. Vi ser till att din upplevelse är trygg och omsorgsfull, från första mötet till eftervården.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Borås

  Välkommen till Hair TP Clinic, den ledande kliniken för hårtransplantation i Borås. Vi erbjuder avancerad teknik och erfarna experter för att ge dig ett naturligt och hållbart resultat.

  På Hair TP Clinic är vi specialiserade på hårtransplantation och har en lång erfarenhet inom området. Vi använder FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) för enastående precision. Våra förmånliga priser inkluderar även fyra PRP-injektioner.

  För dig som kommer från Borås eller andra städer kan avståndet vara utmanande. Därför erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning för att underlätta för våra kunder. Vår målsättning är att din upplevelse ska vara smidig och trygg, från den första konsultationen till eftervården.

  Följ oss på Instagram