Hårtransplantationer för er i Borlänge på Hair TP Clinic

Söker du den främsta kliniken för hårtransplantation i Borlänge? Då är Hair TP Clinic platsen du bör vända dig till. Med vår avancerade teknologi och erfarna specialister kan vi garantera dig naturliga och långvariga resultat. Vi inser hur betydelsefullt ditt hår är och vår ambition är att återställa ditt förlorade hår med absolut högsta precision.

Vi på Hair TP Clinic är stolta över vår specialisering inom hårtransplantation och har en omfattande erfarenhet på området. Genom användning av den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) säkerställer vi enastående noggrannhet i varje ingrepp. Våra prisvärda erbjudanden inkluderar hela fyra PRP-injektioner med varje hårtransplantation. Vad som verkligen särskiljer oss är vår förmåga att utföra transplantationer utan att nödvändigtvis behöva raka huvudet. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss där vi helt ägnar oss åt att förstå dina individuella behov och önskemål.

För re som kommer till oss från Borlänge eller andra städer är vi medvetna om att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic skapat skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning som gör din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till den omsorgsfulla eftervården efter ingreppet. Vår målsättning är att säkerställa att din upplevelse är problemfri och säker i varje steg av processen.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Borlänge

  Välkommen till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Borlänge. Vi hjälper människor i Borlänge med hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi fokuserar på din hårtillväxt och erbjuder skräddarsydda lösningar för bästa möjliga resultat. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. Vi erbjuder också skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer för de som reser från andra platser. Vi är här för att hjälpa dig genom hela din hårtransplantationsresa.

  Följ oss på Instagram