Hårtransplantationer i Falun på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Falun. Vi är stolta över att få hjälpa människor i Falun med deras hårtransplantationsbehov. Vi sätter fokus på din hårtillväxt och erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner som är utformade för att ge ditt hår det allra bästa. Vår hårtransplantation inkluderar vi dessutom fyra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa möjliga resultaten.

Vi förstår att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa personliga och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och i din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För er som reser från andra platser erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer. Här finns vi för att hjälpa dig genom hela din hårtransplantationsresa i Falun.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Falun

  Letar du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Falun? Då är Hair TP Clinic det självklara valet. Med vår avancerade teknologi och erfarna specialister kan vi garantera dig naturliga och långvariga resultat. Vi på Hair TP Clinic är stolta över vår specialisering inom hårtransplantation och har en gedigen erfarenhet på området. Genom att använda den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) säkerställer vi enastående noggrannhet vid varje ingrepp.

  För er som reser till oss från Falun eller andra städer är vi väl medvetna om att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic utvecklat skräddarsydda paketlösningar som gör din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till den omsorgsfulla eftervården efter ingreppet.

  Följ oss på Instagram