Hårtransplantation i Helsingborg på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din bästa plats för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Helsingborg. Vi är stolta över att hjälpa Helsingborgs invånare med deras hårtransplantationsbehov.
Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, som är utformade för att förbättra ditt hår på bästa sätt. Vår hårtransplantation inkluderar fyra extra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa resultaten.
Vi förstår att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför skapar vi individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Helsingborg investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upplev skillnaden. För dig som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Helsingborg

  Behöver du en klinik för hårtransplantation i Helsingborg? Hair TP Clinic är platsen för dig. Med vår avancerade teknik och erfarna experter kan vi garantera ett naturligt och varaktigt resultat.

  På Hair TP Clinic är vi stolta över att vara specialister inom hårtransplantation. Vi har en lång historik och stor erfarenhet. Vi använder den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) för att säkerställa enastående precision. Våra förmånliga priser inkluderar också fyra PRP-injektioner med varje hårtransplantation. Vad som gör oss unika är vår förmåga att genomföra transplantationer utan skavsår eller ärrbildning.

  Leta inte längre! Kontakta oss idag och få tillbaka ditt hår med Hair TP Clinic i Göteborg.

  Följ oss på Instagram