Hårtransplantation i Jönköping på Hair TP Clinic

Välkomna till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Jönköping! Vi är stolta över att hjälpa personer i Jönköping med sina hårvårdsbehov.
Våra erfarna specialister skräddarsyr lösningar för hårtransplantation och PRP-injektioner för att förbättra ditt hår på bästa sätt. Vi inkluderar generöst hela fyra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa resultaten vid hårtransplantation.
Vi förstår att varje person och deras hår är unikt. Därför skapar vi individuella behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg sätter vi förtroende och trygghet högt. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För de som reser längre erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Jönköping

  Hårtransplantation i Jönköping – uppnå naturligt och varaktigt resultat på Hair TP Clinic. Vår avancerade teknologi och erfarna specialister garanterar högsta möjliga precision. Vi är dedikerade till att återge ditt förlorade hår och erbjuder förmånliga priser som inkluderar PRP-injektioner. Och det bästa av allt? Du behöver inte raka huvudet. Boka en kostnadsfri konsultation där vi fokuserar på dina individuella behov och önskemål. Vi förstår att avståndet kan vara en utmaning, så vi erbjuder skräddarsydda paketlösningar för kunder från andra områden. Vi ser till att din upplevelse är smidig och trygg, från första konsultation till eftervård.

  Följ oss på Instagram