Hårtransplantation för dig i Karlstad på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi är stolta över att ha hjälpt personer med hårtransplantationer i Karlstad med omnejd.
Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda hårtansplantationer och PRP-injektioner som kan förbättra ditt hår. Vid våra hårtransplantationer ingår hela 4 PRP-injektioner för att maximera resultaten.

Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa en personlig och skräddarsydd lösning för varje individ. Hos Hair TP Clinic i Göteborg, investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upptäck skillnaden. Vi erbjuder paketlösningar för dig som reser från Karlstad och vi erbjuder kostnadsfria konsultationer online.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Karlstad

  Söker du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Karlstad? Då är Hair TP Clinic rätt plats för dig. Med vår avancerade teknik och erfarna specialister garanterar vi dig ett naturligt och hållbart resultat. Vi förstår hur viktigt ditt hår är för dig och vi arbetar dedikerat för att återskapa det förlorade håret med maximal precision.

  På Hair TP Clinic är vi stolta specialister inom hårtransplantation med lång erfarenhet. Vårt engagemang drivs av sann glädje i vårt uppdrag. Genom att använda den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) garanterar vi precision. Vi erbjuder fördelaktiga priser där varje hårtransplantation inkluderar 4 st PRP-injektioner. Unikt för oss är att vi kan transplantera utan att nödvändigtvis raka huvudet. Boka en kostnadsfri konsultation idag där vi fokuserar på dina behov och din vision.

  Följ oss på Instagram