Hårtransplantation för er i Linköping på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic, din bästa destination för hårtransplantation och PRP-injektioner i Linköping. Vi är stolta över att kunna hjälpa människor att lösa sina hårbekymmer och vi sätter ditt hår i fokus.

Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantation och PRP-injektioner som förbättrar ditt hår på bästa sätt. Vi inkluderar fyra generösa PRP-injektioner i vår hårtransplantationsbehandling för att säkerställa fantastiska resultat.

Vi förstår att varje individ och deras hårsituation är unik. Därför skapar vi individuella behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg prioriterar vi din trygghet och förtroende. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För er som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Linköping

  Sök du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Linköping? Då är Hair TP Clinic den perfekta platsen för dig. Vi använder avancerad teknologi och har erfarna experter som kan garantera dig naturliga och hållbara resultat. Vi förstår hur viktig ditt hår är och vår ambition är att återge dig ditt förlorade hår med högsta möjliga precision.

  På Hair TP Clinic är vi stolta över vår specialisering inom hårtransplantation och har en lång historik och erfarenhet. Vår passion för branschen genomsyrar vårt engagemang. Vi använder den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) för enastående precision. Dessutom ingår fyra PRP-injektioner i våra förmånliga priser för varje hårtransplantation. Det som gör oss unika är vår förmåga att utföra transplantationer utan att behöva raka huvudet.

  Följ oss på Instagram