Hårtransplantation för er i Luleå på Hair TP Clinic

Varmt välkommen till Hair TP Clinic – din plats för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Luleå. Det glädjer oss att ha kunnat bistå personer i Luleå med deras hårtransplantationsbehov. Hos oss är du och din hårtillväxt vår främsta prioritet.
Våra erfarna specialister skapar skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, allt utformat för att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. När du väljer vår hårtransplantation ingår hela fyra generösa PRP-injektioner för att säkerställa de allra bästa resultaten.
Vi förstår att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför arbetar vi hårt för att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg sätter vi stort värde på ditt förtroende och din trygghet. För de som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och möjlighet till kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – din hårklinik i Luleå

  Är du på jakt efter den bästa platsen för hårtransplantation i Luleå? På Hair TP Clinic är vi stolta över vår expertis inom hårtransplantation, med en lång och framgångsrik historia. Vår passion för detta arbete är djupt rotad i vårt engagemang. Våra förmånliga priser inkluderar hela fyra PRP-injektioner som en del av varje hårtransplantation. Det som verkligen utmärker oss är vår förmåga att utföra transplantationer utan nödvändigtvis att raka huvudet. Slå oss en signal redan idag för att boka din kostnadsfria konsultation, där vi helt och hållet fokuserar på att förstå dina individuella behov och önskemål.

  För de som reser till oss från Luleå eller andra platser är vi medvetna om att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic utformat skräddarsydda lösningar som är utformade för att göra din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till eftervården efter ingreppet. Vår övergripande målsättning är att säkerställa att din upplevelse är mysig och välkomnande genom varje steg av processen. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hair TP Clinic.

  Följ oss på Instagram