Hårtransplantation i Malmö på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic, din hårklinik för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi är stolta över att ha kunnat hjälpa människor med hårtransplantationer i Malmö med omnejd.
Våra erfarna proffs erbjuder skräddarsydda hårtransplantationer och PRP-injektioner som kan förbättra ditt hår. I varje hårtransplantation på vår klinik ingår 4 PRP-injektioner för att uppnå maximalt resultat. Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Det är därför vi strävar efter att skapa individuella lösningar för varje individ. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och säkerhet. Kontakta oss idag för att boka in din konsultation och upptäck skillnaden. Vi erbjuder paketlösningar till resenärer från Malmö och erbjuder även gratis onlinekonsultation.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Malmö

  Letar du efter den bästa hårtransplantations kliniken i Malmö? Då är Hair TP Clinic platsen för dig. Med avancerad teknik och erfarna proffs garanterar vi dig naturliga och långvariga resultat.

  Boka en kostnadsfri konsultation så kan vi på djupet diskutera dina behov och din 65vision. För de som reser från Malmö och andra städer förstår vi att avstånd kan vara en utmaning. Därför erbjuder Hair TP Clinic helhetslösningar speciellt framtagna för att underlätta för kunder utanför Göteborg. Vi vill se till att din upplevelse är så smidig och säker som möjligt, från din första konsultation till din uppföljning efter proceduren.

  Följ oss på Instagram