Hårtransplantationer i Märsta på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic i Märsta, din pålitliga plats för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi har en stolt historia av att hjälpa människor i Märsta med deras hårtransplantationsbehov, och din hårtillväxt är vårt främsta fokus.
Våra erfarna specialister är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar för hårtransplantation och PRP-injektioner som är utformade för att maximera dina resultat. Varje hårtransplantation hos oss inkluderar generöst hela fyra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa möjliga resultaten.
Vi förstår att varje individ är unik, precis som sitt hår. Därför strävar vi efter att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Tveka inte att kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För de som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och möjligheten till kostnadsfria onlinekonsultationer. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen till bättre hårhälsa.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Märsta

  Letar du efter den främsta kliniken för hårtransplantation i Märsta? Välkommen till Hair TP Clinic, din pålitliga partner för att återfå ditt naturliga hår med bestående resultat.

  På Hair TP Clinic är vi stolta över vår specialisering inom hårtransplantation, med en lång och framgångsrik historia. Genom att använda den senaste FUE-metoden (FolliculHårtransplantatiar Unit Extraction) säkerställer vi enastående precision i varje ingrepp. Våra förmånliga priser inkluderar hela fyra PRP-injektioner som en del av varje hårtransplantation. Vad som gör oss unika är vår förmåga att utföra transplantationer utan nödvändigtvis att raka huvudet.

  För de som reser till oss från Märsta eller andra platser, inser vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic skapat skräddarsydda paketlösningar som är utformade för att göra din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till eftervården efter ingreppet. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hair TP Clinic.

  Följ oss på Instagram