Hårtransplantation för er i Östersund på Hair TP Clinic

Letar du efter den bästa platsen för hårtransplantation i Östersund? Välkommen till Hair TP Clinic, din pålitliga partner för att få tillbaka ditt naturliga hår med varaktiga resultat. Vi vet hur viktigt ditt hår är och är engagerade i att återställa det med högsta möjliga noggrannhet, med hjälp av avancerad teknik utförd a vårt erfarna team.

Vi är stolta över vår expertis inom hårtransplantation och har en lång historik av framgångsrika ingrepp. Vår passion för detta område genomsyrar allt vi gör. Vi använder den senaste FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) för att säkerställa att varje ingrepp är precision i högsta grad. Vi erbjuder även generösa priser som inkluderar hela fyra PRP-injektioner med varje hårtransplantation. Det som verkligen skiljer oss från andra är vår förmåga att utföra transplantationer utan att nödvändigtvis raka huvudet.

Välkommen att boka en gratis konsultation där vi helt och hållet fokuserar på att förstå dina individuella behov och önskemål. För de som reser till oss från Östersund eller andra platser, förstår vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har vi på Hair TP Clinic utformat skräddarsydda paketlösningar som är avsedda att göra din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till eftervården efter ingreppet. Vårt övergripande mål är att se till att din upplevelse är professionell, varm och inbjudande under varje steg av processen. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hair TP Clinic.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Östersund

  Välkommen till Hair TP Clinic i Östersund! Vi har hjälpt många med sina hårbehov här. Vårt främsta mål är att hjälpa dig med din hårtillväxt.
  Våra specialister är erfarna och gör skräddarsydda behandlingsplaner för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi strävar alltid efter att göra det bästa för ditt hår. Vi förstår att alla är olika, precis som deras hår. Därför gör vi behandlingsplaner som är unika för varje person.
  Vi finns här i Göteborg för att hjälpa dig. Ring oss gärna för att boka en konsultation och få veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Om du inte bor i närheten erbjuder vi också skräddarsydda lösningar med hotellövernattning och gratis onlinekonsultationer. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Följ oss på Instagram