Hårtransplantation i Södertälje på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – vårt mål är att vara ditt bästa val för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Södertälje. Vi är stolta över att ha hjälpt många människor här med sina hårtillväxtproblem. Våra erfarna specialister skapar skräddarsydda lösningar för att förbättra ditt hår på bästa sätt. Vi inkluderar hela fyra PRP-injektioner i vår hårtransplantation för att säkerställa de bästa resultaten.
Vi förstår att varje person och deras hår är unika. Därför skräddarsyr vi behandlingsplaner för varje individ. På Hair TP Clinic i Göteborg värderar vi ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation. Vi erbjuder även skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer för de som reser från andra platser.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Södertälje

  Ta ditt hår till nya höjder med hårtransplantation i Södertälje på Hair TP Clinic. Vårt avancerade team av experter och toppmodern teknologi garanterar naturliga och varaktiga resultat. Vårt mål är att genomföra dina hårdrömmar med precision och omsorg.

  Vi är stolta över vår specialisering inom hårtransplantation och vår långa erfarenhet inom området. Vi använder den senaste FUE-metoden för enastående precision. Unikt för oss är att vi kan utföra transplantationer utan att raka huvudet. Kom och träffa oss för en kostnadsfri konsultation där vi fokuserar helt och hållet på dina individuella behov och önskemål.

  För er som reser till oss från Södertälje eller andra städer har vi skräddarsydda paketlösningar för att underlätta. Vi strävar efter att din upplevelse ska vara smidig och trygg, från första konsultationen till eftervården efter proceduren. Låt oss hjälpa dig att återfå ditt förlorade hår och få dig att känna dig självsäker igen.

  Följ oss på Instagram