Hårtransplantation för er i Stockholm på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din främsta destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Stockholm. Vi är stolta över att ha hjälpt Stockholmsborna med deras hårtransplantationsbehov.
Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, designade för att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. Vår hårtransplantation inkluderar även fyra PRP-injektioner för att säkerställa att du uppnår de bästa möjliga resultaten.
Vi förstår att varje individ är unik, precis som deras hårbehov. Därför strävar vi efter att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg, investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För er som reser till oss från andra platser erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning och möjlighet till kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Stockholm

  Letar du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe – Hair TP Clinic. Vi är stolta över att erbjuda avancerad teknologi och erfarna specialister som kan ge dig ett naturligt och långvarigt resultat. Vi förstår hur viktigt ditt hår är för dig, och vi arbetar passionerat för att återge ditt förlorade hår med högsta möjliga precision.

  För er som reser till oss från Stockholm eller andra städer förstår vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic skapat skräddarsydda paketlösningar för att underlätta för våra kunder som kommer från andra orter än Göteborg. Vi strävar efter att säkerställa att din upplevelse är smidig och trygg, från den allra första konsultationen till uppföljningen efter ingreppet.

  Följ oss på Instagram