Hårtransplantation för er i Sundsvall på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic i Sundsvall – din främsta klinik för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi har stolt hjälpt mängder av människor i Sundsvall med deras hårtransplantationsbehov. Vår ambition är att främja din hårtillväxt.
Våra erfarna specialister erbjuder individuella lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, skräddarsydda för att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. Vi ger även fyra PRP-injektioner som en del av vår hårtransplantationsbehandling för att säkerställa de bästa resultaten.
Vi förstår att varje person och deras hår är unikt. Därför strävar vi efter att skapa anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg lägger vi stor vikt vid ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För de som reser från andra platser erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar och möjlighet till kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Sundsvall

  Hårtransplantation i Sundsvall – få ett naturligt och bestående resultat hos Hair TP Clinic.

  Letar du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Sundsvall? Då behöver du inte leta längre. På Hair TP Clinic kan vi ge dig det hår du förlorat med hjälp av avancerad teknologi och erfarna experter. Vårt mål är att återställa ditt hår med högsta precision, och vi garanterar ett naturligt och bestående resultat.

  Vi förstår att avståndet kan vara en utmaning för er som reser till oss från Sundsvall eller andra städer. Därför har vi skapat skräddarsydda paketlösningar för att underlätta för våra kunder. Från den första konsultationen till eftervård efter proceduren, kommer vi att se till att din upplevelse är smidig och trygg.

  Följ oss på Instagram