Hårtransplantation för er i Täby på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Täby. Vi är stolta över att ha hjälpt människor i Täby med deras hårtransplantationsbehov. Hos oss är dina hårdrömmar vår högsta prioritet.

Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner som är utformade för att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. För att säkerställa de bästa resultaten inkluderar vår hårtransplantation fyra generösa PRP-injektioner.

Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. För er som reser från andra platser erbjuder vi även anpassade paketlösningar och möjlighet till kostnadsfria online-konsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Täby

  Hårtransplantation i Täby – Hair TP Clinic erbjuder dig det bästa resultatet. Vår avancerade teknologi och erfarna experter garanterar ett naturligt och bestående resultat. Med vår specialisering inom hårtransplantation och användning av den senaste FUE-metoden, kan vi erbjuda oöverträffad precision. Dessutom inkluderar våra förmånliga priser fyra PRP-injektioner per hårtransplantation. Vi är unika genom att kunna utföra transplantationer utan att raka huvudet. Boka en kostnadsfri konsultation där vi fokuserar på dina individuella behov och önskemål.
  För att göra det enkelt för våra kunder från Täby och andra områden, erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar. Vår målsättning är att du ska ha en smidig och trygg upplevelse, från den första konsultationen till eftervården.

  Följ oss på Instagram