Hårtransplantationer för er i Trollhättan på Hair TP Clinic

Hair TP Clinic välkomnar dig till Göteborg som din främsta destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi är stolta över att hjälpa människor i Trollhättan med deras hårtransplantationsbehov och har gjort hårtillväxten till vår huvudprioritet.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, noga utformade för att ge ditt hår det bästa tänkbara. Vår hårtransplantation inkluderar fyra extra PRP-injektioner för att säkerställa de mest gynnsamma resultaten.
Vi förstår att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa individanpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din personliga konsultation och uppleva skillnaden. För de som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och möjligheten till kostnadsfria onlinekonsultationer. Vårt mål är att stödja dig genom hela din hårtransplantationsresa i Trollhättan.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Trollhättan

  Letar du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Trollhättan? Då är Hair TP Clinic rätt plats för dig. Med vår avancerade teknologi och expertis garanterar vi dig naturliga och långvariga resultat. Hair TP Clinic är stolta över vår specialisering inom hårtransplantation och vår omfattande erfarenhet inom området.

  Boka en kostnadsfri konsultation med oss, där vi helt fokuserar på att förstå dina individuella behov och önskemål. För er som reser till oss från Trollhättan eller andra städer, inser vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic utvecklat skräddarsydda paketlösningar som gör din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till den omsorgsfulla eftervården efter proceduren.

  Följ oss på Instagram