Hårtransplantation i Uddevalla på Hair TP Clinic

Söker du efter den bästa kliniken för hårtransplantation i Uddevalla? Då har du kommit till rätt ställe – Hair TP Clinic! Vi är stolta över att ha hjälpt många Uddevallabor med deras hårtransplantationsbehov. Här hos oss är ditt hår vårt hjärta och själ.
Våra superkunniga specialister skapar skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, allt för att göra ditt hår ännu bättre. När du väljer vår hårtransplantation, får du inte bara en, två eller tre, utan hela fyra generösa PRP-injektioner för att säkerställa de bästa resultaten.
Vi vet att varje person är unik, precis som sitt hår. Så vi älskar att skapa personliga behandlingsplaner för varje individ. På Hair TP Clinic i Göteborg är du mer än bara en patient, du är en del av vår familj. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa dig. För de som kommer från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och även möjligheten till kostnadsfria onlinekonsultationer. Välkommen till Hair TP Clinic, där vi gör din hårförändring till en trevlig resa.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Uddevalla

  Välkommen till Hair TP Clinic – den glada platsen för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Uddevalla! Vi är verkligen stolta över att ha varit till hjälp för så många i Uddevalla med sina hårtransplantationsbehov. Hos oss är det håret som står i fokus, och vi älskar att hjälpa det att växa!

  Här på Hair TP Clinic förstår vi att alla är unika, precis som sina hår. Därför brinner vi för att skapa behandlingsplaner som är precis som du – unika och anpassade för varje person. I vår Göteborgsklinik investerar vi inte bara i ditt förtroende, vi är också här för att göra hela din upplevelse trygg och lättsam. Boka din konsultation redan idag och upplev hur kul det kan vara att förändra ditt hår. Och om du reser långt, ingen fara – vi har skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning och till och med gratis onlinekonsultationer!

  Följ oss på Instagram