Hårtransplantation i Umeå på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din bästa plats för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Umeå. Vi är stolta över att ha hjälpt personer i Norrland med sina behov av hårtransplantation.

Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, som är utformade för att förbättra ditt hår på bästa sätt möjligt. Vår hårtransplantation inkluderar även generösa fyra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa resultaten.

Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg är vi engagerade i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och upplev skillnaden. För er som reser från andra platser erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning och kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Umeå

  Hårtransplantation i Umeå – få tillbaka ditt hår på ett naturligt och varaktigt sätt hos Hair TP Clinic. Våra erfarna experter använder avancerad teknologi för att ge dig fantastiska resultat. Vi specialiserar oss på hårtransplantation och har en lång historik och erfarenhet. Med den senaste FUE-metoden garanterar vi enastående precision. Unikt nog behöver du inte raka huvudet för att få en transplantation. Boka en kostnadsfri konsultation där vi fokuserar på dina individuella behov och önskemål. Vi erbjuder även skräddarsydda paketlösningar för våra kunder som reser från Umeå och andra städer för att göra det smidigt och tryggt för dig.

  Följ oss på Instagram