Hårtransplantation Upplands-Väsby på Hair TP Clinic

Varmt välkommen till Hair TP Clinic – din främsta plats för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Upplands Väsby. Vi är stolta över att ha assisterat människor i Upplands Väsby med deras hårtransplantations behov, och vi ser fram emot att hjälpa dig med samma engagemang och omsorg.
Våra skickliga specialister är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, utformade för att ta ditt hår till nya höjder av skönhet. Vår hårtransplantation inkluderar generöst hela fyra PRP-injektioner för att säkerställa de allra bästa resultaten.
Vi inser att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa personliga och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg satsar vi på att vinna ditt förtroende och skapa en känsla av trygghet. Vi är redo att besvara dina frågor och boka din konsultation. För de som reser från andra platser, erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar och möjlighet till kostnadsfria online-konsultationer. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och göra din resa mot en förbättrad hårtillväxt så välkomnande som möjligt.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – hårtransplantation i Upplands-Väsby

  Söker du den mest framstående kliniken för hårtransplantation? Då är Hair TP Clinic platsen som kommer att överträffa dina förväntningar. Med toppmodern teknologi och våra erfarna experter kan vi garantera dig ett naturligt och långvarigt resultat. Vi inser hur värdefullt ditt hår är, och vårt engagemang är att återge dig ditt förlorade hår med absolut högsta precision.

  För de som reser till oss från Upplands Väsby eller andra städer förstår vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic utvecklat skräddarsydda lösningar som gör din resa smidig och trygg, från den allra första konsultationen till eftervård efter proceduren. Vi strävar efter att säkerställa att din upplevelse är problemfri och trygg på varje steg av vägen. Välkommen till Hair TP Clinic, där din dröm om naturligt hår blir verklighet.

  Följ oss på Instagram