Hårtransplantation för dig i Uppsala på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic, din klinik för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi är stolta över att ha hjälpt människor i Uppsala med omnejd med hårtransplantationer. Våra erfarna proffs erbjuder skräddarsydda hårtransplantationer och PRP-injektioner som kan förbättra ditt hår. För hårtransplantation på vår klinik utför vi totalt 4 PRP-injektioner för att uppnå maximalt resultat. Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Det är därför vi strävar efter att skapa individuella lösningar för varje individ. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och säkerhet. Kontakta oss idag för att boka in din konsultation och upptäck skillnaden. Vi erbjuder paketlösningar till resenärer från Uppsala och erbjuder även gratis onlinekonsultation.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Uppsala

  Letar du efter den bästa hårtransplantationskliniken i Uppsala, då har du kommit till rätt plats! Vår avancerade teknik och erfarna specialister garanterar naturliga och hållbara resultat. Det som utmärker vår klinik är att vi kan transplantera utan att nödvändigtvis raka huvudet.

  Varför inte boka en kostnadsfri konsultation och få ett personligt möte med oss? Vi förstår att avståndet kan vara en utmaning för er som reser från Uppsala och andra städer. Därför erbjuder Hair TP Clinic skräddarsydda lösningar för att göra det ännu mer tillgängligt för kunder utanför Göteborg. På vår klinik, från den första rådgivningen till uppföljningen efter behandlingen, strävar vi efter att du ska kunna få en trygg och smidig behandling.

  Följ oss på Instagram