Hårtransplantationer för er i Västerås på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic – din destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner i Västerås. Vi är stolta över att ha hjälpt personer i Västerås med deras hårtransplantationsbehov. Hos oss är din hårtillväxt vår främsta prioritet.

Våra erfarna specialister erbjuder skräddarsydda lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner, utformade för att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. Vår hårtransplantation inkluderar generöst hela fyra PRP-injektioner för att säkerställa de bästa resultaten.

Vi inser att varje individ är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa individuella och anpassade behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg investerar vi i ditt förtroende och din trygghet. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upplev skillnaden. För de som reser från andra platser erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar med hotellövernattning och möjlighet till kostnadsfria onlinekonsultationer.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Västerås

  Letar du efter den främsta kliniken för hårtransplantation i Västerås? Då är Hair TP Clinic platsen för dig. Med vår avancerade teknologi och erfarna experter kan vi garantera dig ett naturligt och bestående resultat. Vårt åtagande är djupt rotat i passionen för vår verksamhet. Genom att använda den senaste FUE-metoden (FolliculHårtransplantatiar Unit Extraction) säkerställer vi enastående precision.

  Boka en kostnadsfri konsultation hos oss där vi fokuserar helt på dina individuella behov och önskemål. För de som reser till oss från Västerås eller andra städer inser vi att avståndet kan vara en utmaning. Därför har Hair TP Clinic skapat skräddarsydda paketlösningar som underlättar för kunder som kommer från andra områden. Vår målsättning är att säkerställa att din upplevelse är smidig och trygg, från den allra första konsultationen till eftervården efter proceduren.

  Följ oss på Instagram