Hårtransplantationer i Växjö på Hair TP Clinic

Välkommen till Hair TP Clinic i Växjö – din bästa destination för hårtransplantationer och PRP-injektioner. Vi är stolta över att ha hjälpt många i Växjö med deras hårtransplantationsbehov. Hos oss är din hårtillväxt vår passion!
Våra erfarna specialister erbjuder individuella lösningar för hårtransplantationer och PRP-injektioner som kommer att förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt. Vi inkluderar generöst fyra PRP-injektioner i vår hårtransplantation för att säkerställa de bästa resultaten.
Vi förstår att varje person är unik, precis som deras hår. Därför strävar vi efter att skapa skräddarsydda behandlingsplaner för varje patient. På Hair TP Clinic i Göteborg satsar vi på att bygga förtroende och skapa trygghet för dig. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och uppleva skillnaden. Vi erbjuder även skräddarsydda paketlösningar och kostnadsfria onlinekonsultationer för er som reser från andra platser.

Boka en kostnadsfri konsultation

  Läs villkor

  Detta ingår i en Hårtransplantation

  • 4 st PRP injektioner
  • Garanti att 95 % växer tillbaka av alla grafts som flyttas från givareområdet
  • Produkter för eftervård
  • 1 hotellnatt för 2 personer
  • Uppföljning efter 6 och 12 månader
  • Tillgänglig personal för ev. frågor och råd i 12 månader

  Hair TP Clinic – toppmodern hårklinik i Växjö

  Letar du efter bästa kliniken för hårtransplantation i Växjö? Välkommen till Hair TP Clinic. Vi använder avancerad teknologi och har erfarna experter som kan ge dig ett naturligt och varaktigt resultat. Vi förstår vikten av ditt hår och vi är dedikerade till att återge ditt förlorade hår med högsta möjliga precision.

  Vi förstår också att avståndet kan vara en utmaning för er som reser till oss från Växjö eller andra städer. Därför har vi skräddarsydda paketlösningar för att underlätta för våra kunder som kommer från andra områden. Från den första konsultationen till eftervården efter proceduren, strävar vi efter att göra din upplevelse smidig och trygg.

  Följ oss på Instagram